Τελικά τι Στρατό θέλουμε; …ΕΔΕ σε βάρος Αξιωματικού στο νησί της Λέσβου !! (Έγγραφο)


Όταν ο Αρχηγός των Γκρίζων Λύκων μας απειλεί να μας πνίξει στο Αιγαίο ,όπου είναι τα Κόκκαλα των Παππούδων μας ,το ΥΠΕΘΑ διατάζει ΕΔΕ εναντίον Αξιωματικού που τόλμησε να φωνάξει συνθήματα κατά της Τουρκίας

Λέσβος: Η ΕΔΕ διενεργείται σε βάρος του αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού επειδή τα συνθήματα χαρακτηρίστηκαν από τους καταγγελλόμενους ως «εθνικιστικά και ρατσιστικά»! 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρίας Κομνηνακα, το υπουργείο Άμυνας διενήργησε ΕΔΕ και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων.

Η κυρία Βουλευτής δεν μας είπε μήπως προτιμά και την αποστρατικοποίηση των νησιών ,όπως επιθυμούν διακαώς οι Τούρκοι Στρατηγοί;

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία πως υπολοχαγός ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα για να τον ακολουθήσουμε, ανάμεσα στα οποία ήταν:

«Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία».

Το άμυνας διέταξε ΕΔΕ και εμείς αναρωτιόμαστε τι Στρατό θελουμε με τσαμπουκά κα ηθικό  ή μαστόρους και μοδίστρες ….Γιατί δεν μας τα λένε καλά στο Πεντάγωνο !




Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ; Γιατί αν ο λαός ήθελε το ΚΚΕ και τις ιδέες του δεν θα ήταν στο 5%!,

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη