Τί Πολύτιμο Υπάρχει Στην Εύβοια, Που Το Θέλουν Οι Μεγάλες Δυνάμεις;


Πολύ ψάχνουν απαντήσεις για την φωτιά στη Βόρεια Εύβοια, η οποία υπολογίζεται να έχει κάψει περισσότερα από 600.000 στρέμματα, με τις θεωρίες συνωμοσίας να είναι πάντα στο προσκήνιο, όπως π χ, δημιουργία αιολικών πάρκων με ανεμογεννήτριες πάνω στα αποκαΐδια, ύποπτους λαθρομετανάστες, Αριστερή, Τούρκοι Πράκτορες, και Παρακράτος!

Φυσικά και φταίει η Κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά σαν καχύποπτοι που είμαστε, όταν βλέπουμε κάποιους να κλαίνε να οδύρονται, πάνω από τις κάμερες των ΜΜΕ, ότι κάηκαν, μας θυμίζει κάτι δολοφόνους, που διέπραξαν αυτή το έγκλημα, και στις κάμερες μπροστά το παίζουν θύματα, αλλά στο τέλος, αποδείχθηκαν αυτή η δολοφόνοι!

Όμως ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό, τι πολύτιμο έχει η Έύβοια και την κάψανε, η απάντηση είναι εδώ: Λευκόλιθος!

Ο Λευκόλιθος ή Μαγνησίτης είναι ορυκτό ανθρακικό άλας του μαγνησίου με χημικό τύπο MgCO3, υπάρχει στην Αυστρία, στη πρώην Γιουγκοσλαβία και σε πολλά μέρη της Ελλάδας, Θεωρείται από τους καλύτερους του κόσμου, ενώ η ζήτηση του αυξάνει συνεχώς σε διεθνές επίπεδο. Στη Βόρεια Εύβοια υπάρχουν δύο ζώνες κοιτασμάτων λευκολίθου, που έχουν συνολικό μήκος 30 χλμ. και πλάτος 16-20 χλμ.

Προϊόντα και χρήσεις Μαγνησίτη :

Το μαγνήσιο είναι μέταλλο που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ελαφρών κραμάτων για τις ατράκτους των αεροσκαφών, εξαρτημάτων μηχανών αεριώθησης, πυραύλων και βλημάτων, φωτογραφικών μηχανών και οπτικών οργάνων. Καθώς το μαγνήσιο καίγεται με ένα εκπληκτικό έντονο λευκό φως, χρησιμοποιείται στα πυροτεχνήματα και σε άλλες μορφές πυροτεχνικής, όπως οι φωτοβολίδες.

Σε βιομηχανίες όπως:

Στη βιομηχανία χάλυβα, στη βιομηχανία θειϊκού οξέος, ζάχαρης, λιπασμάτων, υαλουργίας, φαρμάκων και γεωργικών φαρμάκων. Ως πληρωτικό υλικό στην παραγωγή χρωμάτων, χάρτου, πλαστικών και ελαστικών.

Εδώ μιλάμε ότι ο Μαγνησίτης είναι καλύτερος και από Χρυσό, τα δάση θα κοιτάξουν, μιας και έρχεται μια παγκόσμια σύγκρουση, ΝΑΤΟ-VS- Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Β.Κορέα, θα χρειαστεί πολύ κατανάλωση Μαγνησίτη!

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη