Μπράβο στη Μαρία Μπίλλη


Γράφει ο Χρήστος Μπολώσης

Την κυρία Μπίλλη τη γνωρίζετε;Ανέλαβε να μας τη γνωρίσει το PineiosNews.gr. Η κυρία Μπίλλη, λοιπόν, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, φωτογραφήθηκε με φόντο πίνακα του Καπετάνιου Γρηγόρη Σούρλα, ο οποίος, όπως μας ενημερώνει η ίδια και πολύ σωστά κάνει, «ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε τα δόλια σχέδια του κίναιδου Θανάση Κλάρα (Aρης Βελουχιώτης), ο οποίος σε συνεννόηση με τον Τίτο ήθελαν τη Μακεδονία αποκομμένη από τον εθνικό κορμό και τα σύνορα της Ελλάδος πάνω από τον Δομοκό».

Αμέσως κινήθηκε ο μηχανισμός και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πινακάς διέταξε την κυρία Μπίλλη να αποσύρει εντός δύο λεπτών (!) τη φωτογραφία, διότι στενοχωρήθηκαν το… ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η κυρία Μπίλλη φυσικά -και μπράβο της- αρνήθηκε και… αποβλήθηκε (!) δημοκρατικότατα από την αίθουσα. Τιμή και δόξα στον κ. Πινακά, τον κ. Αγοραστό και όλους τους νεοδημοκράτες που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Ο κ. Γεώργιος Σούρλας, πρώην  υπουργός και βουλευτής επί σειρά ετών της Ν.Δ., δεν έχει κάποιο σχόλιο;


 Μαρία Μπίλλη

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Στέλεχος Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη