Bill Gates, Soros, Great Reset συντηρούν το χάος μέσω πανδημίας – Πως οι ελίτ θα αποκτήσουν τον έλεγχο των κοινωνιών


Ο Bill Gates, ο George Soros και ο σχεδιασμός του Great Reset σκόπιμα συντηρούν το χάος με αφορμή την πανδημία καθώς ο βασικός τους στόχος είναι ο πλήρης έλεγχος των κοινωνιών.

Θέλουν να δημιουργήσουν ένα κεντρικό κατευθυντήριο που θα ορίζουν οι ελίτ και οι μάζες θα ακολουθούν τις προσταγές.

Θα σκεφθείτε εσείς που διαβάζετε αυτό το κείμενο… σενάριο συνωμοσίας.

Το ενδιαφέρον όμως ότι αυτά τα υποστηρίζει ένας κορυφαίος Γερμανός Καρδινάλιος ο Gerhard Ludwig Mueller ο οποίος ταυτόχρονα είναι υψηλόβαθμος δικαστής στο δικαστήριο του Βατικανού, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ινστιτούτο St. Boniface της Αυστρίας.

Στο δικαστήριο του Βατικανού Gerhard Ludwig Mueller θεωρείται ιδιαίτερα αξιοσέβαστη προσωπικότητα.

Ο Mueller υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι, που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο, αρπάζουν την «ευκαιρία να προωθήσουν την ατζέντα τους».

Ο Καρδινάλιος πρόσθεσε ότι η πανδημία έχει οδηγήσει σε «χάος» και «αναταραχή» εν μέρει λόγω των ελίτ που θέλουν «να αρπάξουν την ευκαιρία να επιβάλλουν στους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν μέσω ενός παγκόσμιου «κράτους επιτήρησης».

Ο Mueller δήλωσε επίσης ότι οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης καταβάλλουν προσπάθειες για να φέρουν στον κόσμο «έναν νέο άνθρωπο» που δημιουργήθηκε «κατ’ εικόνα και ομοίωσή τους», προειδοποιώντας «Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία».

Οι Γερμανοί τα θεωρούν σενάρια συνωμοσίας

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης απέρριψαν αμέσως τα σχόλια του Καρδινάλιου ως «θεωρίες συνωμοσίας », με το περιοδικό Der Spiegel να αναφέρει ότι οι δηλώσεις αυτού του τύπου θα μπορούσαν να θεωρηθούν και κατά των εβραίων.

Ο Mueller απάντησε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA δηλώνοντας ότι είναι λάθος να θεωρεί κανείς ότι όποιος επικρίνει την οικονομική ελίτ… είναι αυτόματα στη λάθος πλευρά» και επισήμανε ότι «οι υπερπλούσιες ελίτ σε διάφορες χώρες» ασκούν μια «παράνομη επιρροή» στους ανθρώπους του πλανήτη.

Η καθολική Εκκλησία επιτίθεται στο Great Reset

Ο Mueller δεν είναι η πρώτη εξέχουσα προσωπικότητα της Καθολικής Εκκλησίας που προειδοποιεί για τους σκοτεινούς στόχους πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά ή Great Reset.

Ο καρδινάλιος Raymond Burke, ένας από τους πιο ισχυρούς Καθολικούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ομιλία του αναφέρθηκε σε «κοσμικές δυνάμεις» που θέλουν «να μας κάνουν σκλάβους στην άθεη και δολοφονική ατζέντα τους».

«Έπειτα, υπάρχει ο μυστηριώδης ιός του Wuhan για τη φύση και την πρόληψη του οποίου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας δίνουν καθημερινά αντικρουόμενες πληροφορίες», είπε ο καρδινάλιος Raymond Burke.

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί από ορισμένες δυνάμεις, εχθρικές προς τον θεσμό της οικογένειας και την ελευθερία των εθνών, για να προωθήσουν την κακή τους ατζέντα.

Αυτές οι δυνάμεις μας λένε ότι είμαστε τώρα τα υποκείμενα της λεγόμενης «Μεγάλης Επαναφοράς», της «νέας κανονικότητας», που υπαγορεύεται μέσω χειραγώγησης πολιτών και εθνών με όπλα την άγνοια και τον φόβο».

Ο Καρδινάλιος, ο οποίος συμμετέχει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Εκκλησίας της Αποστολικής Υπογραφής, της ανώτατης δικαστικής αρχής στην Καθολική Εκκλησία, επέκρινε επίσης τη πίστη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κίνα ως επικίνδυνη απειλή για τη χριστιανική ταυτότητα στην Αμερική.

«Για να επιτύχουμε οικονομικά οφέλη, εμείς ως έθνος επιτρέψαμε στον εαυτό μας να εξαρτηθεί από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, μια ιδεολογία εντελώς αντίθετη με τα χριστιανικά θεμέλια στα οποία οι οικογένειες και το έθνος μας παραμένουν ασφαλείς και ευημερούν».

Επιπλέον, προ καιρού ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Vigano σε ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Trump υποστήιξε ότι ο COVID-19 και η πανδημία είναι μέρος ενός σχεδίου για να επιβάλει την «δικτατορία της υγείας.»

«Βλέπουμε αρχηγούς εθνών και θρησκευτικούς ηγέτες να υποτιμούν αυτή την αυτοκτονία του δυτικού πολιτισμού και της χριστιανικής τους ψυχής, ενώ τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και των πιστών περιορίζονται στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που αποκαλύπτεται ότι αποτελεί ένα μέρος μιας απάνθρωπης απρόσωπης τυραννίας», έγραψε ο Viganο.

Το Great Reset βρήκε πρόσφορο έδαφος στην πανδημία

Πρόσθεσε ότι το Great Reset η Μεγάλη Επαναφορά προσπαθούσε να επιβληθεί με δελεαστικές υποσχέσεις αλλά με την πανδημία βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Ο καθολικός καρδινάλιος Robert Sarah προειδοποίησε επίσης πρόσφατα ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται σε παρακμή και η δυτική κοινωνία «χάνεται» επειδή «αν αποκοπούμε από τον Θεό, είμαστε χαμένοι».

Ο Καρδινάλιος προειδοποίησε επίσης ότι «ο δυτικός πολιτισμός βρίσκεται σε μια βαθιά κατάσταση παρακμής και καταστροφής» λόγω της εμμονής των ανθρώπων με τον υλισμό και ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με εκείνη ακριβώς πριν από την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

«Οι ελίτ δεν νοιάζονται για τίποτα παρά για να αυξήσουν την πολυτέλεια της καθημερινότητάς τους και οι άνθρωποι έχουν αναισθητοποιηθεί με χυδαίο τρόπο».

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη