Ο σκοτεινός ρόλος της Κίνας στην καταδίκη και την αντισυνταγματική βιαιοπραγία κατά του Η. Κασιδιάρη


Να ξεκινήσουμε από μία απλή ερώτηση. Έχει η κινεζική Πρεσβεία στα χέρια της δημοσκόπηση, που δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή;

Η απάντηση, είναι, ναι!

Έχει παίξει ρόλο η κινεζική Πρεσβεία στην καταδίκη και φυλάκιση Κασιδιάρη;

Η απάντηση, είναι ξανά, ναι!

Γιατί, όμως, το Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας να έχει τέτοια πρεμούρα με την πολιτική και ψυχική θανάτωση του Προέδρου του Εθνικού Κόμματος-Έλληνες;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα κρύβεται στις λεπτομέρειες. Οι Κινέζοι, έχουν εξαιρετικά τμήματα πολιτικών και γεωπολιτικών αναλύσεων. Εκατοντάδες χιλιάδες Κινέζοι, έχουν σπουδάσει στα αμερικανικά Πανεπιστήμια και είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, οπότε, καλό θα είναι, να μην τους υποτιμά κανείς, όσον αφορά στο επίπεδο των πολιτικών τους γνώσεων, αλλά και στο βαθμό εισοδισμού τους στις δυτικές δημοκρατίες.

Στον κινεζικό παράγοντα, αυτό που έκανε το «κλικ» στο μυαλό, είναι η ομολογούμενη, ακόμα και από τους αντιπάλους του Ηλία Κασιδιάρη, απέχθειά του προς το κρατικό χρήμα και το μαύρο χρήμα γενικότερα. Την κοινοβουλευτική αποζημίωση, την μοίραζε στον κόσμο, δεν ακούμπησε κρατικό χρήμα, ούτε απόλαυσε, όπως άλλοι πρώην συναγωνιστές του, τα βουλευτικά προνόμια και την μεγάλη ζωή. Με ένα πουκάμισο μπήκε στη Βουλή και με ένα βγήκε από αυτή.

Οι Κινέζοι, συνάντησαν το ίδιο φαινόμενο αποστροφής στο κρατικό χρήμα, στον Πρόεδρο Τραμπ! Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τις δηλώσεις του Κινέζου Προέδρου Σι, ακουμπά το κεφάλι του κινεζικού κομμουνιστικού δράκου. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν, είναι ο ελληνικός Εθνικισμός, να κόψει το πολιτισμικό, οικονομικό και πολιτικό κεφάλι αυτού του δράκου, όπως έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Τί έβλεπαν πέρυσι οι Κινέζοι και τί βλέπουν ξανά, σήμερα;

Το Μάιο του 2020, ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματος και τον Ιούνιο, δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, δείχνει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, στο 2,4% με ανοδικές τάσεις. Ό,τι δείχνουν και σήμερα ορισμένες δημοσκοπήσεις.

Με τα προσχεδιασμένα lockdowns να έρχονται, το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και ο ίδιος, δεν πρέπει να είναι στις πλατείες και να δίνουν αγώνα κατά του Γερμανοκινεζικού Great Reset. Εάν δεν τον έκλειναν μέσα, σήμερα το κόμμα του, θα είχε φτάσει το 8% στις δημοσκοπήσεις και θα απειλούσε πάλι οντολογικά την Ν.Δ. και την καθεστηκυία τάξη της χώρας.

Ξαφνικά λοιπόν, ύστερα από ανάλυσή μας για την πιθανότατη εισόδου του Εθνικού κόμματος στη Βουλή, όπου αρχίζει να ξεσπά ένας πανικός μέσα στα κέντρα λήψεις αποφάσεων, κάποιοι «θεματοφύλακες» από το πουθενά, καταφέρνουν πάλι να εμπλέξουν, είτε από δόλο είτε από βλακεία, το Εθνικό κόμμα και τον Ηλία Κασιδιάρη, στις βλακώδεις πολιτικές και ποινικές τους πράξεις.

Επίσης, απ’ ό,τι μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, έχει πιάσει υστερία την κυρία Νικολάου, γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής και σύζυγο του δημοσιογράφου του Κινεζοκάναλου του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνου Δαυλού, κατά του Ηλία Κασιδιάρη. Η κυρία Νικολάου, όμως, χτυπά εξίσου σφοδρά και τα μέλη της 17 Νοέμβρη.

Φαντάζεστε τον πολιτικό αντίκτυπο, σε πλανητικό επίπεδο, που θα είχε η δολοφονία ενός Κινέζου διπλωμάτη, από ελληνική τρομοκρατική οργάνωση; Θα μπορούσε να είναι η αιτία ενός Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κατά το ιστορικό προηγούμενο της δολοφονίας του αρχιδούκα Φερδινάνδου, που πυροδότησε τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, οι Κινέζοι, δεν έχουν ξεχάσει το βομβαρδισμό της Πρεσβείας τους στο Βελιγράδι το 1999…

Τέτοιου είδους σενάρια περνάνε από το μυαλό της κινεζικής Πρεσβείας και καταλήγουν στο να μετουσιώνονται σε κυβερνητική πολιτική και δημοσιογραφική προπαγάνδα. Οι Κινέζοι, θέλουν να κερδίσουν χρόνο πάση θυσία, ώστε να προετοιμαστούν σε στρατιωτικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, για την σύγκρουση με τις ΗΠΑ, που πλησιάζει όλο και περισσότερο. Οι Δημοκρατικοί, στις ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο και τη Γερουσία το 2022, θα συντριβούν και τα πράγματα, θα πάρουν μία άλλη πολιτική και γεωπολιτική κατεύθυνση.

Τα γάντια, έχουν βγει, όπως είχε πει και ο στρατηγός Φλυνν.

Ο Προέδρος Τραμπ, είχε δηλώσει ευθαρσώς, ότι αντίπαλός του δεν είναι η Ρωσία, αλλά η Ενωμένη Ευρώπη του Δ΄Ράιχ και η Κίνα. Τέτοιο διμέτωπο αγώνα, δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος πολιτικός χώρος, πλην των Ελλήνων Εθνικιστών, εκτός εάν κάνει την εμφάνισή του ένας καινούργιος πολιτικός σχηματισμός με αυτές τις προϋποθέσεις.

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σε αυτή τη χώρα, στην οποία κοιμάται νωχελικά το κεφάλι του κινεζικού δράκου. Τα πρόσωπα και το timing, έχουν πάντα τη δική τους σημειολογική αξία και η πολιτική, αντισυνταγματική και διοικητική βιαιοπραγία της κυρίας Νικολάου, κατά πάντων και των νόμιμων δικαιωμάτων τους, έχει καταγραφεί.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη