Ανεβάζει στροφές το Εθνικό κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη


Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν να αυξάνονται τα ποσοστά του Εθνικού κόμματος – Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη. Υπάρχει και αύξηση των ανθρώπων που τον ακολουθούν στο Twitter, αλλά και εγγράφονται στο κανάλι του στο YouTube, ώστε να ενημερωθούν για τις θέσεις του πάνω στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.

Στη διαδικτυακή ενημερωτική πλατφόρμα ( Έλληνες-νετ) του κόμματος, όλο και περισσότερα στελέχη κάνουν αισθητή την παρουσία τους διά της αρθρογραφίας τους, καταθέτοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους στην κοινωνία.

Υπάρχει έντονη οργανωτική και πολιτική δραστηριότητα γύρω από το Εθνικό κόμμα, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα. Επίσης, καταγράφεται και μεγάλη πολιτικη απήχηση στην νεολαία.

Αίσθηση πάντως, προκαλεί το ειδησεογραφικό εμπάργκο που υπάρχει απέναντι στο Εθνικό κόμμα, από ενημερωτικά ιστολόγια που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά και αντισυστημικά.

Μήπως αυτό οφείλεται στα 800.000 κρατικής επιχορήγησης που έλαβε για το 2020 το κόμμα του Βελόπουλου και τα οποία είναι αρκετά για να ταϊστούν αρκετά στόματα;

Ίσως…

Μπορεί να συντρέχουν και άλλοι λόγοι, για τους οποίους δεν έχουμε γνώση.

Πάντως, το επικοινωνιακό φούσκωμα του πολιτικού καιροσκόπου και της, πολιτικά, γυμνοσαλιαγκικής κοινοβουλευτικής του ομαδούλας, από συστημικά και «αντισυστημικά» Μέσα, αρχίζει και κουράζει…

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη