Ο Η. Κασιδιάρης μπαίνει στη Βουλή με δυναμική να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας


Για άλλη μία φορά παρακολουθήσαμε το δημοσκοπικό πατατράκ των ομόλογων εταιρειών με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, όπου οι προβλέψεις τους έπεσαν εντελώς έξω! Λοβέρδο – Παπανδρέου έδιναν ως φαβορί, Ανδρουλάκης τους βγήκε!

Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, παρά η καταγραφή των τάσεων, αποδεικνύεται επανειλημμένα, το αγαπημένο παιχνίδι των δημοσκόπων.

Ας δούμε άλλη μία δημοσκόπηση, από αυτές που περνάνε στα ψιλά, χωρίς να εμβαθύνει κανείς στα ευρήματά τους. Το Ευρωβαρόμετρο, κατάγραψε ότι το 73% των Ελλήνων, τάσσεται υπέρ του Ευρώ, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, που είναι περίπου στο 69%.

Περίεργο εύρημα ή κατασκευασμένο; Ένας λαός, που έχει υποφέρει όσο κανένας άλλος από τα μνημόνια και τη φτωχοποίηση που του έφερε αυτό το νόμισμα και η σημερινή του αγοραστική δύναμη είναι μικρότερη αυτής επί δραχμής, εμφανίζεται ως ο υπέρμαχός του, σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Παρ’ όλα αυτά, σχεδόν ένας στους τρεις Έλληνες, αντιλαμβάνεται ότι το ευρώ αποδεικνύεται καταστροφικό για την τσέπη του και την ευημερία του. Χωρίς να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος, πόσο δε μάλλον επί ίσοις μιντιακής όροις για το ευρώ, με ανθρώπους επιστημονικά καταρτισμένους που μπορούν να στοιχειοθετήσουν τα οφέλη της μετάβασής μας ξανά στο υπερήφανο εθνικό μας νόμισμα, μία μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού δεν το θέλει!

Αυτή η μεγάλη κοινωνική μάζα, δεν μπορεί να εκφραστεί πολιτικά, παρά μόνο διά των πατριωτικών και Εθνικιστικών κομμάτων. Η Αριστερά, όπως αποδείχθηκε, είναι η πλέον ακατάλληλη και δοσιλογική για να χειριστεί μία τόσο σοβαρή υπόθεση.

Η δημοσκόπηση που έδειξε την ΝΔ στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 18%, μας δείχνει μία συνολική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και μία άλλη κοινωνική δυναμική, παρόμοια με του 2012. Αυτό μας το συμπέρασμα, το ενισχύει το γεγονός της κοινωνικής απαξίωσης των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, με τη χαμηλή και εντολοδοχούμενη, διακομματικά, συμμετοχή ψηφοφόρων, που μετακινούνται από το το ένα κόμμα στο άλλο, σε κάθε εσωκομματική εκλογική διαδικασία, προς στήριξη και νομιμοποίηση του εκάστοτε συστημικού κόμματος. Σύμφωνα με την Εφημερίδα Εστία, 70.000 ψηφοφόροι ήταν δανεικοί από άλλα κόμματα.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια και αντίδραση για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, δεν εκφράζεται μέσω των συστημικών κομμάτων, αλλά διοχετεύεται προς τα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Όμως, ούτε το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, ούτε των Φαήλου Κρανιδιώτη – Θάνου Τζήμερου, δείχνουν να καρπώνονται, εκλογικά, αυτή τη δυσαρέσκεια.

Το Εθνικό κόμμα – Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, όπως μπορούμε να το καταγράψουμε ακόμα και μέσα από τις στημένες δημοσκοπήσεις, καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο και συσπείρωση, παρ’ όλο που το σύστημα, εξακολουθεί να προμοτάρει το κόμμα – φάντασμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κάθε μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη στο You Tube, έχει πάνω από 100.000 προβολές την εβδομάδα! Για έναν πολιτικό, του οποίου παράνομα και αντισυνταγματικά, του έχει στερηθεί το δικαίωμα να επικοινωνεί με τον κόσμο ευρύτερα, αλλά και υπό εξωφρενικά αυστηρές προϋποθέσεις με το δικηγόρο του και την οικογένειά του, αυτά, είναι εντυπωσιακά και ενθαρρυντικά σημάδια. Ο κόσμος, θέλει να ακούσει τι θα πει ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι οπαδοί του, θέλουν να ακούν τον ηγέτη τους. Η Χρυσή Αυγή, έλαβε στις εκλογές του 2019, 165.000 σταυρούς και για ελάχιστες ψήφους δεν εισήλθε στο Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνει κανείς από τα στατιστικά στοιχεία, πόσο κοντά βρίσκεται το Εθνικό κόμμα για να ξεπεράσει άνετα το κατώφλι του 3%, που απαιτεί ο εκλογικό νόμος.

Η είσοδος του Εθνικού κόμματος – Έλληνες στη Βουλή, θα δώσει μία νέα πολιτική δυναμική στη χώρα. Στις εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα, θα καταγραφεί η εκλογική καταστροφή Μητσοτάκη, αλλά και το τέλος της ΝΔ ευρύτερα, ως αυτόνομης πολιτικής δύναμης. Τα πάντα θα αλλάξουν μετά τις εκλογές!

Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, θα πρέπει να πράξουν το καθήκον τους, εάν επιθυμούν να τον δουν ξανά στο ελληνικό κοινοβούλιο. Να αφιερώσουν την ημέρα τους, την Κυριακή των εκλογών, στον ηγέτη τους και να επανδρώσουν όλα τα εκλογικά τμήματα, ως αντιπρόσωποι, διότι η νοθεία που θα γίνει θα είναι φοβερή! Οφείλουν επίσης, να ενεργοποιηθούν έντονα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε να ενημερωθεί το εκλογικό σώμα για τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του προέδρου τους.

Μετά την Πρωτοχρονιά, η χώρα, θα μπει σε προεκλογική περίοδο. Ο Μητσοτάκης, για να σώσει ό,τι έχει μείνει από την ΝΔ και το πολιτικό σύστημα, θα πάει τη χώρα σε εκλογές, ώστε να το νομιμοποιήσει εκ νέου για περαιτέρω υποχρεωτικότητες και να προετοιμάσει την κοινωνία για το Great Reset, αλλά και τα νέα μνημόνια που είναι επί θύρας…

theflagreport.com

Κασιδιάρης: Σχέδιο γενικής υποχρεωτικότητας καταστρώνει ο Μητσοτάκης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη