Οι Τούρκοι απειλούν θα φτάσουμε στο Καστελόριζο κολυμπώντας …Μόνο που κάποιοι Άγριοι εκεί τους περιμένουν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα προπαγανδιστικό βίντεο στα social media, όπου καταγράφονται δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υποστηρίζει ότι το Καστελλόριζο βρίσκεται σε απόσταση 1.950 μέτρων από την Τουρκία και οι σπουδαστές της Ακαδημίας Πολέμου μπορούν να φτάσουν εκεί… κολυμπώντας.


Ο Ακάρ έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στις 24 Δεκεμβρίου…  “Το Καστελλόριζο βρίσκεται σε απόσταση μόνο 1.950 μέτρων από την Τουρκία.

Ένας σπουδαστής της Σχολής Πολέμου πηγαίνει εκεί, κολυμπώντας. Το πρότυπό μας είναι τα 2.000 μέτρα στη σχολή μας. Ενώ αυτό είναι στα 1.950 μέτρα”, ακούγεται να λέει ο Ακάρ.

Το μόνο που ξέχασε να μας πει ο Ακάρ είναι οτι κάποιοι άγριοι θα είναι εκεί και θα τους περιμένουν …Με το μαχαίρι στα δόντια


Πληρωμένη απάντηση του Δημάρχου Καστελορίζου στον Ακάρ…«Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό»

Αφού οι αρμόδιοι πολιτικοί δεν απάντησαν στα ίσα στις Απειλές του Τούρκου Υπουργού Άμυνας …Το ρόλο ανέλαβε ο δήμαρχος νησιού που του απάντησε κατάλληλα

«Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό» ήταν η απάντηση του δημάρχου στο προκλητικό βίντεο με Τούρκους στρατιωτικούς σπουδαστές να κολυμπούν απόσταση ίση με το Καστελόριζο

Θέση στο προκλητικό βίντεο που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με τους Τούρκους στρατιωτικούς σπουδαστές να κολυμπούν από τις εγκαταστάσεις της σχολής τους στο νησί Τούζλα, μια απόσταση ίση με το Καστελόριζο, πήρε ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού Γιώργος Σαμξάκος.

«Ο Ακάρ μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Αυτά τα προκλητικά παιχνίδια της Τουρκίας τα ξέρουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καστελόριζου η απόσταση του νησιού από τα παράλια της Τουρκίας είναι όντως 1.950 ναυτικά μίλια, μια απόσταση που κολυμπώντας καλύπτεται σε κάτι παραπάνω από δυο ώρες.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη