Η πιο σκοτεινή ώρα. Οι πολίτες πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος, για την ιδιοκτησία του σώματός τους


Με τα μνημόνια, ήρθε ο τιμωρητικός ΕΝΦΙΑ, διότι οι τροϊκανοί θεωρούσαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, σε σχέση με την Ευρώπη και αυτό θα έπρεπε να αλλάξει. Το λεγόμενο και χαράτσι, ήταν ο τρόπος του Κράτους να πει στον ελληνικό λαό, ότι η κατοχή γης, στην νέα προ-γκρεϊτρεσική πραγματικότητα, είναι ασύμβατη με τα σχέδια αποικισμού της χώρας και αλλαγής του πληθυσμού της.

Με την πανδημία, το πολιτικό σύστημα, εισήλθε στην πιο σκοτεινή του περίοδο. Το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους 60άρηδες, είναι, επί της ουσίας, το ενοίκιο που θα πρέπει να καταβάλουν στο κράτος, για να είναι ιδιοκτήτες του σώματός τους!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έσπρωξε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα χιλιάδες χρόνια πίσω, όπου το ανθρώπινο σώμα είναι ένα είδος εμπορεύματος, το οποίο θα μπορούν να κατέχουν διάφοροι ιδιοκτήτες. Η τιμωρία λοιπόν, των ανεμβολίαστων με 100 ευρώ το μήνα, είναι κανονικό και θεσμημένο ενοίκιο προς το Κράτος.

Εφόσον ο πολίτης επιλέγει να μην υπακούσει στο κρατικό αφήγημα περί πανδημίας, διατηρώντας το πιο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμά του, να κατέχει ο ίδιος το σώμα του και να το διαθέτει, όπως νομίζει εκείνος, έρχεται η Πολιτεία και του βάζει ενοίκιο πάνω στη χρήση και ιδιοκτησία επί του σώματός του.

Δικαστές, πολιτικοί, δικηγορικοί σύλλογοι και κοινωνικές οργανώσεις, κάνουν πως δε βλέπουν την μετατροπή της Πολιτείας σε δουλοκτητικό σύστημα, μίας προ-Σολώνιας πολιτικής εποχής.

Στην Αυστρία, τη γενέτειρα του Χίτλερ, ετοιμάζονται να θεσπίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους. Ο μύθος της προοδευτικής και Δημοκρατικής Ευρώπης, ο μύθος της Ευρώπης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος, με αφορμή… ένα κρυολόγημα!

Πού είναι η Ακαδημία Αθηνών να φωνάξει; Πού είναι ο πνευματικός κόσμος της χώρας; Πού είναι οι «επαναστάτες» καλλιτέχνες, να υπερασπιστούν το πιο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα;

Σιωπή και υποταγή…από όλους!

Επειδή δεν είμαστε, όμως, σε αυτή τη χώρα όλοι ίδιοι, εμείς, ούτε θα σιωπήσουμε, ούτε θα στρέψουμε αλλού το βλέμμα, μπροστά σε αυτό το έγκλημα!

Δε θα επιτρέψουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε στον Αλέξη Τσίπρα, να γίνουν οι Εθνικοί νταβατζήδες, Εθνικοί σωματέμποροι και οι νέοι δουλοκτήτες του ελληνικού λαού. Αυτή, θα είναι μάχη, μέχρις εσχάτων!

Ζούμε μέσα στην πιο σκοτεινή ώρα του νεο-Ελληνικού Κράτος. Οι στιγμές, είναι ιστορικές και είναι στιγμές ευθύνης. Όλοι θα πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας απέναντι σε ένα απάνθρωπο, φασιστικό και νεοδουλοκτητικό πολιτικό σύστημα.


Αντίσταση, τώρα! Αντίσταση, με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο!

theflagreport.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη