Ταράξαμε τα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα αναδεικνύοντας τη δυναμική του Κας


Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Στο The Flag Report δεν καταγράφουμε μόνο αντικειμενικά και σφαιρικά την επικαιρότητα, αλλά παράγουμε και στρατηγικό, πολιτικό προϊόν. Ξεκινήσαμε, όπως μας επιβάλλει το δημοκρατικό μας καθήκον και η δημοσιογραφική δεοντολογία, να αναδεικνύουμε τη δυναμική και τις θέσεις του Εθνικού κόμματος – Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, την ώρα που όλα τα ΜΜΕ του είχαν επιβάλλει πληροφοριακό εμπάργκο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να «πνίξουν» επικοινωνιακά τη δυναμική που αναπτύσσεται στα δεξιά της ΝΔ.

Ακολούθησε το Banking news, το Βήμα και η έγκριτη «δημοκρατία», στο να καταγράφουν την άνοδο του κόμματος και την σχεδόν βέβαιη προοπτική του να εισέλθει στο Κοινοβούλιο. Τo Pronews, σε δική του ανάλυση, σημειώνει τις ανατροπές στον εκλογικό χάρτη που θα προκύψουν στα δεξιά της ΝΔ, από την παρουσία του Εθνικού κόμματος.

Παρήχθησαν επίσης, σε αυτό το διάστημα και πολιτικές συνέργειες που έχουν τη δική τους βαρύτητα και προοπτική. Ο Στέφανος Χίος, δήλωσε, ότι επιθυμεί να συνταχθεί, πολιτικά, με το Εθνικό κόμμα, επιθυμία που έγινε δεκτή από τον ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Ήδη έχει διαμορφωθεί μία νέα πολιτική πραγματικότητα. Το The Flag Report, πολιτικά, γεωπολιτικά, δημοσιογραφικά και ηθικά, θα παραμείνει το μέγα οπλοστάσιο της Δημοκρατίας, τιμώντας τις ιδρυτικές του αρχές και αξίες. Όσο περισσότερο μας πολεμά η Facebook, όσο πιο αυταρχική γίνεται αυτή η κυβέρνηση, όσο περισσότερο το σάπιο πολιτικό καθεστώς, εκχωρεί τμηματικά την πατρίδα μας στους Γαλλο-Γερμανούς, στους Κινέζους, στο Πολιτικό Ισλάμ και στους εγχώριους νταβατζήδες, τόσο περισσότερο εμείς, θα είμαστε στις επάλξεις του αγώνα, για ελευθερία στον τόπο μας και Δημοκρατία.

Τους κερδίσαμε στον αγώνα κατά τον υποχρεωτήτων, τους κερδίσαμε στο να μην επιβάλλουν ξανά lockdown , τους κερδίσαμε στην πληροφοριακή μάχη για τις παρενέργειες αυτών των σκευασμάτων δημοσιεύοντας δεκάδες μελέτες και ρεπορτάζ από το εξωτερικό, τους κερδίσαμε στο να αναδεικνύουμε, τα τελευταία 2 χρόνια, τα εγκλήματα στις ΜΕΘ, την ώρα που όλοι προσπαθούσαν να τα συγκαλύψουν. Το σύστημα πλέον, είναι φορτωμένο με τεράστιες ποινικές και ηθικές ευθύνες, από τις οποίες είναι πολύ αργά να διαφύγει.

Το ψέμα και η απάτη του Covid, έχει βγει στο φως και έχει αφομοιωθεί από την κρίσιμη εκλογική μάζα. Το πολιτικό σύστημα, έκαψε τα δάχτυλά του, παίζοντας το παιχνίδι των διεθνών απατεώνων, όπως ο Γκέιτς και ο Φάουτσι με την «πανδημία».

Το ξέραμε ότι θα τους κερδίζαμε από την πρώτη μέρα. Καταβάλαμε μεγάλο ψυχικό και οικονομικό κόστος από τον πόλεμο της Facebook εναντίον μας, αλλά καταφέραμε να σταθούμε ζωντανοί. Ματωμένοι μεν, ζωντανοί δε!

Να επαναλάβουμε λοιπόν, ότι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαμορφώνεται μία νέα πολιτική πραγματικότητα. Το σύστημα, κατέγραψε στρατηγική ήττα. Η υποταγή της κοινωνίας, δεν τους βγήκε και τώρα, ετοιμάζονται να υπερασπιστούν συλλογικά τους εαυτούς τους, από τις πολιτικές και κοινωνικές δυναμικές που έχουν αναπτυχθεί και απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.

Το 2022, θα είναι μία πολύ κρίσιμη χρονιά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Ούτε ένα βήμα πίσω! Θα το διαλύσουμε το Ράιχσταγκ, για άλλη μία φορά!

theflagreport.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη