Όταν η ντροπή είναι λίγη...


Τόσο στην πόλη της Λαμίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έχουμε γίνει μάρτυρες βανδαλισμών της αισθητικής μας τόσο σε αγάλματα ηρώων, αλλά κυρίως σε τοίχους δημοσίων κτιρίων από "αντιεξουσιαστές". Τα μόνα συναισθήματα που αναδύουν βλέποντας αυτό το κατάντημα πολιτιστικά, είναι αηδίας και απέχθειας απέναντι σε εκείνα τα ιδεολογήματα και όσους τα ασπάζονται που μόνο να καταστρέφουν γνωρίζουν. 

Η έλλειψη παιδείας και δημιουργίας που τους διακατέχουν, αλλά κυρίως και ο διαταραγμένος ψυχισμός τους φέρνουν με την ανοχή του κράτους αυτή την αποκρουστική εικόνα σε όλη την επικράτεια. Έτσι δυστυχώς και στην πόλη μας σήμερα, μετά λύπης αντικρίσαμε έναν ακόμη θλιβερό βανδαλισμό. Αυτή την φορά δεν έμειναν στα τετριμμένα, αλλά προχώρησαν στο μουτζούρωμα μίας εκ των μεγαλυτέρων προσωπικοτήτων του Ελληνισμού ανά τους αιώνες, αυτή του Λεωνίδα. 

Οι γνωστοί - άγνωστοι αριστεριστές, έδειξαν το ανθελληνικό τους πρόσωπο για ακόμη μια φορά καταστρέφοντας την καλλιτεχνική παρέμβαση της Μαργαρίτας Φρυγανιώτη σε ένα από τα καφάο του Δήμου. Ως ΕΛΛΗΝΕΣ Λαμίας καταδικάζουμε αυτή την πράξη ανομίας όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Αίσχος και ντροπή!








Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης - Νεολαία ΕΛΛΗΝΩΝ Λαμίας


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη