Η Καθημερινή ρωτά το You Tube, γιατί επιτρέπει στον Κασιδιάρη να έχει κανάλι. Τι λέτε ρε, τσογλάνια;


Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και μάλλον ο Αλαφούζος μαζί με τα άλλα οιστρογονοφόρα παρτάλια του Μαρινάκη στο in.gr θέλουν μόνο αυτοί να έχουν δικαίωμα στην εκφορά πολιτικού λόγου. Εμείς, λέμε, τι λέτε ρε, τσογλάνια που θα πρέπει ο καθένας να έχει την άδειά σας για να διαθέτει κανάλι στο You Tube και πολιτικό λόγο.

Δείτε τι αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής.

Οι ελληνικές αρχές ερευνούν πώς ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μπόρεσε να ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα και να διεξάγει μια μετρίως επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού.

Παρά τους περιορισμούς στις επικοινωνίες, ο καταδικασμένος νεοναζί έχει 123.000 οπαδούς στο YouTube – το κύριο εργαλείο της προεκλογικής του εκστρατείας – και άλλους 35.000 στο Twitter, μεταξύ άλλων πλατφορμών. Του είχε απαγορευτεί η είσοδος στο Facebook το 2013 για ρητορική μίσους. Η Καθημερινή περιμένει απάντηση από το YouTube σε ερώτημα γιατί δεν του έχει απαγορευτεί και από εκεί.

Οι υπάλληλοι των φυλακών λένε ότι δεν έχουν βρεθεί μη εξουσιοδοτημένες συσκευές στον Κασιδιάρη- προφανώς, συνεργάτες του βοηθούν στο ανέβασμα των βίντεο στο YouTube.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη