Το πιστόλι στον κρόταφο των δικαστών βάζει ο Μητσοτάκης για το Εθνικό κόμμα-Έλληνες


Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει copy-paste τις τακτικές και τις πολιτικές του Μπάιντεν και του Αμερικανικού ψευδοδημοκρατικού κόμματος. Έγραφα το 2021, ότι το ανώτατο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, δε θα ασχοληθεί με την νοθεία των εκλογών, διότι οι ακροαριστεροί του Μπάιντεν απειλούν με δολοφονία τους ανώτατους δικαστές. Δικαιώθηκα πανηγυρικά, γιατί πρώτον, το Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριο δε δέχθηκε σε ακρόαση ούτε μία προσφυγή για την αντισυνταγματικότητα της επιστολικής ψήφου και δεύτερον, οι δικαστές δέχθηκαν επιθέσεις και απειλές κατά της ζωής τους, όταν αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις δολοφονίες εμβρύων(αμβλώσεις) μετά τον τέταρτο μήνα κύησης. Φανταστείτε τι θα τους έκαναν, εάν τολμούσαν να ανακηρύξουν άκυρες τις εκλογές και να στείλουν φυλακή τους πραξικοπηματίες του Λευκού Οίκου!

Το ίδιο κάνει ο Μητσοτάκης και με την υπόθεση του Εθνικού κόμματος με τον Ηλία Κασιδιάρη. Στέλνει μία προδήλως αντισυνταγματική διάταξη στα χέρια του Αρείου Πάγου, ώστε να τη χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν αυτοί τα κάστανα από τη φωτιά του πολιτικού συστήματος.

Ποιος Αρεοπαγίτης που διαθέτει συνταγματική συνείδηση και δημοκρατική ακεραιότητα, θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων την τροπολογία Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη, όταν θα ξέρει ότι θα έχει απέναντί του ολόκληρο το καθεστώς; Θα βρεθεί εκβιαζόμενος και στοχοποιημένος για όλη την υπόλοιπη θητεία του. Πώς θα τολμήσει ο δικαστής να εκδώσει έντιμη απόφαση, όταν ξέρει ότι μπορεί το σπίτι του, το αυτοκίνητό του να καεί από ακροαριστερούς και παρακρατικούς; Ποιος δικαστής θα ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα και της οικογένείας του για χάρη του Ηλία Κασιδιάρη και της δημοκρατικής ομαλότητας της χώρας;

Είναι ένα μεγάλο ερώτημα…

Η βρωμοδουλειά Μητσοτάκη-Ανδουλάκη με πατερίτσες τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του Εθνικού κόμματος, βρωμάει Τουρκική ΜΙΤ και βρωμάει πολύ!

Ο καθένας από εδώ και πέρα, δικαστής και πολιτικός, ας αναλάβει τις ευθύνες του και να ετοιμαστεί να σηκώσει στους ώμους του τις επιπτώσεις της ιστορίας και της αιτιοκρατίας.

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

πηγη


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη