Η Γαλλία απαγορεύει την κριτική για τα εμβόλια κατά του Covid,φυλάκιση έως και τρία χρόνια ή πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ.


Όταν η «επιστήμη» είναι πια τόσο σαθρή και διεφθαρμένη που χρειάζεται φυλακίσεις για την προστασία της, τότε είναι προφανές ότι έχουμε παύσει να μιλάμε για επιστήμη. Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί προσβολή για κάθε πραγματικό γιατρό και επιστήμονα και θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί διεθνώς. Αυτό όμως για κάποιο λόγο δεν γίνεται..

Αλήθεια υπάρχει πια έστω και ένας πολίτης που δεν έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ιστορία των εμβολίων mRNA; Έστω και ένας που να πιστεύει ακόμα ότι οι κυβερνήσεις κόπτονται και δεν κοιμούνται τα βράδια για την υγεία μας;

Σήμερα πενθεί όλη η Γερμανία για τον ξαφνικό θάνατο από ανακοπή ενός θρύλου του γερμανικού ποδοσφαίρου του Άντι Μπρέμε σε ηλικία μόλις 63 ετών

Οι αθλητές -που πεθαίνουν τελευταία σαν τις μύγες- γυμνάζονται καθημερινά και ζουν τη ζωή τους με όσο πιο υγιεινή διατροφή γίνεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να πεθαίνουν στα 90.

Ως ποινικό αδίκημα θα θεωρείται στη Γαλλία η κριτική στα εμβόλια mRNA, αυτό θα μπορούσε να κλείσει στη φυλακή, όποιους ενθαρρύνουν ανθρώπους να αρνούνται την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη (σύμφωνα με την «επιστήμη»).

Όποιος συμβουλεύει τον κόσμο ενάντια στο mRNA ή άλλες «ιατρικές θεραπείες» που είναι «προφανώς κατάλληλες» για θεραπεία με βάση την τρέχουσα κατάσταση της ιατρικής γνώσης, μπορεί στο μέλλον να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να λάβει πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ.


Φανταστείτε γιατί πράγμα μιλάμε, ποινικοποιούν την κριτική σε ένα πειραματικό σκεύασμα που ακόμα δε έχει πάρει τελική άδεια και φυσικά δε πρόκειται να πάρει ποτέ, με τόσες παρενέργειες και θανάτους που προκάλεσε!

Οι επικριτές ονόμασαν το νόμο «Άρθρο της Pfizer»

Το άρθρο 4 είναι κεντρικό στοιχείο του νέου νόμου, ποινικοποιεί το «αίτημα διακοπής ή αποχής από θεραπευτική ή προληπτική ιατρική θεραπεία» καθώς και «το αίτημα για χρήση πρακτικών που παρουσιάζονται ως θεραπευτικές ή προληπτικές». Αυτό ισχύει γενικότερα, για οποιαδήποτε αντίδραση σε οποιαδήποτε θεραπεία προτείνει η «επιστήμη» αλλά ειδικότερα για την θεραπεία με mRNA (καθώς εκεί υπάρχουν οι αντιδράσεις).

Η βιολόγος Annelise Bocquet, δήλωσε σοκαρισμένη και έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο X:

Στους διεθνείς φίλους και συναδέλφους μου: Σήμερα ψηφίστηκε νόμος στη Γαλλία νόμος που απαγορεύει οποιαδήποτε αντίθεση στις ενέσεις mRNA-LNP ως «αιρετική παρέκκλιση». Τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια και 45.000 ευρώ.

Αντιδημοκρατικός ελιγμός

Οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης – με εξαίρεση τη Σοσιαλδημοκρατική Ομάδα – (τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα είναι πάντα υπέρ των πιο αυταρχικών νόμων), θεώρησαν τον νόμο ως προκατάληψη της λεγόμενης «εναλλακτικής ιατρικής» και αντιδημοκρατική απειλή για τους καταγγέλλοντες.

Ο αγώνας ενάντια στις επικίνδυνες σεχταριστικές εξελίξεις δεν πρέπει να συνιστά τιμωρία των πρακτικών συμπληρωματικής φροντίδας ή κατανάλωσης φυτοθεραπευτικών προϊόντων που είναι σύμφωνα και με το νόμο δήλωσε ο Jean-François Coulomme από την αριστερή συμμαχία. Ενώ ο Thomas Ménage από το «Rassemblement national» της Le Pen χαρακτήρισε τον νόμο «μια ακόμα εχθρική πράξη προς την ελευθερία». Υπήρξε και ένας πολιτικός από το κόμμα του Μακρόν που μίλησε για συμμαχία ενάντια στην επιστήμη για την οποία «ντρεπόταν».

Σε ποιον απευθύνεται το νέο αδίκημα: πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί «Η επόμενη πανδημία έρχεται» ήταν ένα επιχείρημα που ακουγόταν συνεχώς από την κυβέρνηση.

Τώρα το νομοσχέδιο επιστρέφει στη Γερουσία. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αντίσταση εκεί, αλλά οι Μακρονιστές βρίσκουν τρόπους να το παρακάμψουν με την βοήθεια των σοσιαλιστών.

Το σκοτάδι απλώνεται στην Ευρώπη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη