Πρώην αναλυτής της CIA: Η έκθεση της κατασχεθείσας δυτικής τεχνολογίας είναι ο χορός της νίκης της Μόσχας


Η Ρωσία ξεφτιλίζει το ΝΑΤΟ.

Η επίδειξη εχθρικών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασχέθηκαν από Ρώσους στρατιώτες κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι ντροπή για το ΝΑΤΟ , δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube .

» Η Ρωσία διαλύει τώρα τον στρατιωτικό εξοπλισμό που απενεργοποίησε στο μέτωπο.

Αυτό έχει σκοπό να ταπεινώσει τη Δύση », προειδοποίησε ο Τζόνσον.

Η έκθεση της Μόσχας είναι μια υπενθύμιση ότι όλη η δυτική τεχνολογία έχει αποδειχτεί σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματική , είπε ένας πρώην αναλυτής της CIA , αποκαλώντας την «χορό της νίκης της Ρωσίας».

Η έκθεση άνοιξε σήμερα 1η Μαΐου στο πάρκο Pobeda στο όρος Poklonaya στη Μόσχα και θα διαρκέσει έναν μήνα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν περισσότερα από 30 παραδείγματα στρατιωτικού εξοπλισμού που παράγονται σε 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Σουηδίας, της Τσεχοσλοβακίας, της Νότιας Αφρικής, της Φινλανδίας, της Αυστραλίας, της Αυστρίας και της Ουκρανίας .

Μεταξύ των τροπαίων είναι το γερμανικό τανκ Leopard και το μαχητικό όχημα πεζικού Marder , το ουκρανικό T-72 , το σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90 , το αμερικανικό κύριο άρμα μάχης Abrams , το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού International MaxPro και το μαχητικό όχημα πεζικού Bradley .

Όπως τόνισε στο Telegram η Μαρία Ζαχάροβα , εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η έκθεση θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στις «δυτικές αξίες» ή δεν παρατηρούν την υβριδική επιθετικότητα του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας και του λαού της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη