Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει ψήφισμα, καταγγέλλοντας τα εμβόλια COVID-19 ως "βιολογικά όπλα" και καλώντας την απαγόρευσή τους.


Η Αριζόνα εκδίδει ένα ψήφισμα που κηρύσσει τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 ως "βιολογικά όπλα" και ζητά την απαγόρευσή τους. Η απόφαση αυτή προκαλεί σημαντική συζήτηση και αντιδράσεις, καθώς η χρήση του όρου "βιολογικά όπλα" φέρνει στο προσκήνιο την ιδέα ότι η πανδημία ενδεχομένως να ήταν σκοπίμως προκαλούμενη.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η κήρυξη των τρυπημάτων COVID-19 ως βιολογικών όπλων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της πίεσης για διεθνή έρευνα και δράση για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών. Ωστόσο, άλλοι προειδοποιούν ότι αυτή η κίνηση μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πολιτικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις, καθώς και για αντιδράσεις από άλλα κράτη.

Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σημαντικά τη διεθνή πολιτική και επιστημονική κοινότητα, καθώς και τις μελλοντικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση των μειονεκτημάτων των πανδημιών.

Το ψήφισμα επισημαίνει ότι τα κλινικά δεδομένα από την εταιρεία παραγωγής εμβολίων Pfizer αποκάλυψαν 1.223 θανάτους, μαζί με 158.000 ανεπιθύμητα περιστατικά, 42.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και περίπου 1.000 παρενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια, και πολλά εμβολιασμένα άτομα έχουν υποστεί μόνιμη αναπηρία, ασθένεια ή ακόμη και θάνατο ως αποτέλεσμα. .

Προσθέτουν ότι «υπάρχουν ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία από τη Σουηδία ότι οι λήψεις mRNA του COVID αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA και οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας και άλλες εταιρείες έχουν διαπράξει τεράστια απάτη ισχυριζόμενοι ότι οι ενέσεις COVID είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Το πρωτοποριακό ψήφισμα που προτάθηκε από τον Νταν Σουλτς, μια εξέχουσα προσωπικότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Αριζόνα, έχει προκαλέσει έντονη διαμάχη. Αυτό το γεγονός αντικατοπτρίζει τον αυξανόμενο σκεπτικισμό που εμφανίζεται σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για τη σύνθεση και τις επιπτώσεις τους στο ανθρώπινο σώμα, ορισμένοι αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά τους και φοβούνται τις δυνητικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Οι υποστηρικτές του ψηφίσματος συμμερίζονται τις ανησυχίες πολλών Αμερικανών που αρνούνται να εμβολιαστούν, καθώς πιστεύουν ότι τα εμβόλια δεν έχουν υποστεί επαρκείς δοκιμές και ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε πλήρως τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις τους. Αν και γνωρίζουμε τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα των εμβολίων, ορισμένοι θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά για να δικαιολογήσουν την αποδοχή τους.

Αυτή η συζήτηση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της δημόσιας συζήτησης για την υγεία και την ασφάλεια, καθώς προσπαθούμε να κατανοήσουμε την κατάλληλη πολιτική αντίδραση σε αυτήν την παγκόσμια δημόσια υγεία.

Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα ζήτησε επίσης να σταματήσει η χρήση του εμβολίου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη