«Κλείδωσε» η είσοδος του Εθνικού κόμματος στη Βουλή. Καλπάζουν οι Έλληνες...


Η τελευταία δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1 έδειξε ότι το Εθνικό κόμμα-Έλληνες που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, έφτασε στο 2,2% από το 1,9% που είχε καταγραφεί σε προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας. Το The Flag Report, είναι το μοναδικό ενημερωτικό μέσο, που εδώ και μερικούς μήνες έχει αναδείξει τη δυναμική του Εθνικού κόμματος όπου σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε, αλλά και την έρευνα του τμήματος πολιτικών αναλύσεων που διαθέτουμε, τονίζαμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπει στην επόμενη Βουλή.

Επιβεβαιωθήκαμε από σειρά δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Το 2,2% που κατέγραψε η συστημική Marc αναμφίβολα δεν είναι το πραγματικό και υποβαθμίζει συνειδητά τα πραγματικά ποσοστά του κόμματος που βρίσκεται σε εκρηκτική εκλογική άνοδο. Παρ’ όλα αυτά, ήταν δύσκολο για την εταιρεία να μη δημοσιοποιήσει την άνοδο στο 2,2% του Ηλία Κασιδιάρη, θέλοντας να δώσει την «πραγματική» εικόνα της εκλογικής κατάστασης στο πολιτικό σύστημα, όπως το καναρίνι στο ορυχείο.

Όσο η οικονομική και γεωπολιτική κρίση θα βαθαίνει, ο ελληνικός λαός θα ζητήσει να εκφραστεί πολιτικά κατά των καταστροφέων του και το Εθνικό κόμμα θα αποτελέσει την πολιτική ναυαρχίδα αυτής της αντισυστημικής αντίδρασης και γι’ αυτό τον λόγο αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο στα ποσοστά του Εθνικού κόμματος το προσεχές διάστημα. Θεωρούμε, ότι η υπόθεση εισόδου του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, έχει «κλειδώσει» και θα έχουμε επτακομματική Βουλή με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα ήταν αναμενόμενο το σύστημα να ρίξει το κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο You Tube, το οποίο, όπως ενημερωθήκαμε, επανήλθε και είναι διαθέσιμο ξανά για τον κόσμο.



Είμαστε βέβαιοι, ότι το σύστημα δε θα σταματήσει τις επιθέσεις κατά του προσώπου του και του κόμματος που ίδρυσε. Το συστημικό φίλτρο εκλογικής απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών που ακούει στο όνομα Κυριάκος Βελόπουλος και Ελληνική Λύση, δείχνει να «στόμωσε» παρ’ όλο τον πακτωλό χρημάτων και καθεστωτικής βοήθειας που λαμβάνει.

Ήδη, είναι πραγματικότητα ένας νέος τυποκτόνος νόμος, που έχει σκοπό να αφανίσει κάθε φωνή και κάθε εφημερίδα που δεν είναι αρεστή στο σύστημα Μητσοτάκη, ένδειξη ότι το πολιτικό σύστημα και η κυβέρνηση της ΝΔ, δίνουν πραγματικό αγώνα πολιτικής επιβίωσης. Τα πράγματα, είναι πολύ άσχημα για την ΝΔ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο ελληνικός λαός προτιμά να καεί και να πεινάσει, παρά να τους δει ξανά στην εξουσία. Τέτοιο λαϊκό μίσος κατά αντιπολιτευόμενου κόμματος, δεν έχει καταγραφεί ξανά στην πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου.

Το Εθνικό κόμμα θα πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό σχέδιο, συμμαχίες, οργάνωση και πολιτικό λόγο, ικανό να αντικαταστήσει την ΝΔ στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Στις υπό διαμόρφωση πολιτικές και γεωπολιτικές παγκόσμιες αναδιατάξεις, ένα αντισυστημικό κόμμα θα πρέπει να έχει ως στόχο το Champions Leage, όχι το τοπικό πρωτάθλημα και είναι στο χέρι του Ηλία Κασιδιάρη να παίξει «μπάλα» σε γήπεδο με γκαζόν και όχι σε χωμάτινο.

Πιστεύουμε, ότι είναι αρκετά ικανός και οξυδερκής για να το πετύχει!

Μάλιστα σε σημερινή δημοσκόπιση για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA οι Έλληνες καταγράφουν 2,9.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη