Ξυλοκόπησαν τον Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο-Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμός» με κάταγμα στη μύτη από κλωτσιά στο πρόσωπο.


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε έξω από γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης
.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πλησίασαν τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 ο οποίος δειπνούσε με στέλεχος (ή στελέχη) του DiEM25 μετά την τριήμερη συντονιστική που είχαν στο εστιατόριο Γιάντες και του επιτέθηκαν.

Κατά πληροφορίες μπήκαν 4 άτομα στο μαγαζί, τον πέταξαν στο έδαφος και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ κατέγραφαν την επίθεση με κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει κάταγμα στη μύτη από κλωτσιά στο πρόσωπο.

Αστυνομικοί σπεύδουν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, ομάδα περίπου 10-20 ατόμων που συγκεντρώθηκε απ' έξω του φώναζαν: «Βγες έξω εσύ που ψήφιζες μνημόνια». Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 πράγματι βγήκε για να συζητήσει μαζί τους. Τότε, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες τον περικύκλωσαν και ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ άλλοι τον προπηλάκιζαν.

Η επίθεση που είχε δεχθεί ο Βαρουφάκης έξω από το Γιάντες το 2015

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη