Η Γαλλία απαγορεύει τους ιμάμηδες από άλλες χώρες


Είναι ένα απολύτως φυσιολογικό μέτρο στη Γαλλία. Την 1η Ιανουαρίου 2024 θα έρθει το επόμενο βήμα της Γαλλίας στον αγώνα κατά του ισλαμισμού - ιμάμηδες από άλλες χώρες θα απαγορεύεται να εργάζονται στα τζαμιά της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια, η Γαλλία συγκλονίστηκε από πολλές ενέργειες μουσουλμανικής τρομοκρατίας – συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού Γάλλων δασκάλων από μουσουλμάνους. Σε αρκετούς γύρους, η Γαλλία προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα κλείνοντας τζαμιά μετά από υποψίες ότι στις εγκαταστάσεις διαδίδεται ριζοσπαστική ισλαμιστική προπαγάνδα.

Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmani προέτρεψε προηγουμένως τα υπουργεία να αρνηθούν την άδεια παραμονής σε ιμάμηδες που αποστέλλονται στη Γαλλία από άλλες χώρες.

Τώρα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάνει το επόμενο βήμα για την καταπολέμηση του «ισλαμιστικού αυτονομισμού» στη χώρα. Από την αλλαγή του χρόνου θα απαγορεύεται στους αλλοδαπούς πολίτες να υπηρετούν ως ιμάμηδες στα τζαμιά της χώρας. Αναφορές του Morocco World News .

Η απόφαση είναι να εμποδίσει τους ιμάμηδες της χώρας να λαμβάνουν οικονομική υποστήριξη από ξένα κράτη για τη διάδοση προπαγάνδας. Οι ξένοι ιμάμηδες αναγκάζονται είτε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους είτε να βρουν νέα δουλειά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη