ΒΙΝΤΕΟ: Τουρκόφωνοι ανήλικοι στη Γερμανία κακοποιούν 12χρονο και τον αναγκάζουν να γονατίσει.


Ένα βίαιο βίντεο από τη Γερμανία προκαλεί προσοχή στη χώρα.Ένας Γερμανός μαθητής αναγκάζεται να γονατίσει ενώ υποφέρει από μια ομάδα άλλων μαθητών στο ίδιο σχολείο που μιλούν τουρκικά. Παρά το περιστατικό και τα προφανή αποδεικτικά στοιχεία, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση. 

Το βίντεο είναι από τον Φεβρουάριο στην πόλη Uetersen στη γερμανική πολιτεία Schleswig-Holstein, με φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πέντε αγόρια εμπλεκόμενα, τρία από αυτά παρακολουθούσαν και ένα αποτελούσε τον κινηματογραφιστή. Μια κοπέλα ήταν επίσης παρούσα. 

Το βίντεο δείχνει πώς οι δράστες φέρνουν το θύμα, τον Patrick, σε κατάσταση απόλυτου φόβου, τραβούν τα μαλλιά του, τον χτυπούν και του λένε να ζητήσει συγγνώμη. 

Το πρόσωπο του θύματος είναι καλυμμένο από κόκκινα σημάδια και αίμα από τα χτυπήματα. Μια αστυνομική έρευνα για κακοποίηση και βασανιστήρια έχει ήδη κλείσει σύμφωνα με το Remix News και η αστυνομία δηλώνει ότι οι χέρια τους είναι δεμένα λόγω της ηλικίας των εμπλεκομένων - ακόμα και οι δράστες φέρεται να είναι 12 ετών. 

Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες για τους δράστες που μιλούν τουρκικά που φοιτούν στο ίδιο σχολείο με το θύμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη