Γνωστός παρουσιαστής στην Αλβανία: "Μόνο σε αυτήν την χώρα των Ταλιμπάν δεν ευχήθηκε κανείς για τα 200 χρόνια Ανεξαρτησίας της Ελλάδας!"


Από 
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Ο Αριάν Τσάνη ξεμπρόστιασε την Αλβανία για την αδιάφορη στάση της, που κράτησε στον εορτασμό των 200 ετών απ' την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, αφήνοντας να εννοηθεί πως ευθυγραμμίζεται με την Τουρκία!

Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο εξαιτίας της ελληνικής του καταγωγής, την οποία έλκει απ' την πλευρά της μητέρας του και δηλώνει με υπερηφάνεια!

Ενοχλήθηκαν οι Αλβανοί! Το Facebook έπειτα από αναφορά του αλβανικού καναλιού TV Clan  μπλόκαρε το βίντεο (που ανεβάσαμε χτες) με τις δηλώσεις του Αριάν Τσάνη, του  παρουσιαστή που ξεμπρόστιασε την Αλβανία για την  στάση της στην επέτειο των 200 χρόνων απ' την ελληνική επανάσταση! 

Παρακάτω είναι τα λογια του Αριάν Τσάνη που δήλωσε στην εκπομπή του και έκανε έξαλλους τους Αλβανούς ακόμη και τους ιδιοκτήτες του καναλιού ώστε να προβούν άμεσα σε ενέργειες να εξαφανίσουν το βίντεο:

"Κανείς δεν ευχήθηκε στην Ελλάδα για την Εθνική γιορτή των 200 χρόνων. Όλος ο κόσμος ντύθηκε με την Ελληνική σημαία, μια όμορφη σημαία στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου!

Μόνο απ' την Αλβανία δεν είδα καμία ευχή!  Άνοιξα όλα τα media δεν είδα καμία ευχή...και εξεπλάγην. 

Πριν λίγο καιρό η Τουρκία είχε μια απλή γιορτή, δεν ήταν επέτειος ούτε 100 ούτε 200 χρόνων, και η αλβανική κυβέρνηση έβαλε την Τουρκική σημαία στο πανεπιστήμιο (Τιράνων). Φωταγώγησε το κτήριο με την Τουρκική σημαία. 

Χτες ήταν η Εθνική Επέτειος της Ελλάδας και ... τίποτα! Αναρωτήθηκα : σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να μισούν πολύ το γειτονικό κράτος διότι δεν υπάρχει περίπτωση μια κουβέντα θα την είχαν πει έστω και υποκριτικά. Όμως ΤΙΠΟΤΑ!

Αλλά για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην γειτονική χώρα , όπου ζουν πάρα πολλοί Αλβανοί και  τους οποίους χαιρετίζουμε γιατί μας παρακολουθούν πολύ στην Ελλάδα,  σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες όμορφες εικόνες!

Δείτε πως όλη η υφήλιος ντύθηκε στα χρώματα της Ελλάδας.

Όλος ο κόσμος σχεδόν ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελλάδα , όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για κάθε κράτος που γιορτάζει μια τόσο μεγαλη επέτειο θα έπρεπε να τους ευχόμαστε! 

Μόνο σε αυτόν τον τόπο των ΤΑΛΙΜΠΑΝ δεν ευχήθηκε κανείς!"

Αριάν Τσάνη 26.03.2021

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη