Τρίκαλα: Πέθανε και άφησε το σπίτι του στο ΚΚΕ!


H τελευταία επιθυμία μίας ηλικιωμένης από τα Τρίκαλα για το αγαπημένο της ΚΚΕ θα συζητηθεί. Άγνωστο παραμένει αν είχε συγγενείς, αλλά και ποια ήταν η αντίδρασή τους μόλις έμαθαν ότι αφήνει το σπίτι της στο κόμμα!

Η απόφαση μιας ηλικιωμένης στα Τρίκαλα να αφήσει το σπίτι που ζούσε στο ΚΚΕ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, το σπίτι της άτυχης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγα χρόνια, παρέμενε σφραγισμένο και εγκαταλειμμένο, με αποτέλεσμα οι γείτονες να κινήσουν διαδικασίες για να βρεθούν οι κληρονόμοι.

Τελικά ο Δήμος Τρικκαίων ανέλαβε να καθαρίσει, αλλά και να αναστηλώσει το σπίτι στο κέντρο της Αγίας Μονής, καθώς όχι μόνο αποτελούσε υγειονομική «βόμβα», αλλά υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης και τραυματισμού περαστικών.

Αναζητώντας τους κληρονόμους της ηλικιωμένης, αποκαλύφθηκε πως είχε αφήσει το σπίτι της στο ΚΚΕ, το οποίο είχε υπηρετήσει στην επίγεια ζωή της.

Μέλος του δημοτικού συμβουλίου ήρθε έτσι σε επαφή με τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιώργο Καΐκη, ο οποίος εξετάζει πλέον την προοπτική αξιοποίησης του ακινήτου από το κόμμα, αν βέβαια ισχύει πως είναι όντως ο κληρονόμος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το ΚΚΕ κατέγραφε ανέκαθεν υψηλά ποσοστά στην Αγία Μονή, όπου έχει φανατικούς υποστηρικτές και για πολλούς η διαθήκη δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Άγνωστο επίσης είναι αν η ηλικιωμένη είχε συγγενείς, αλλά και ποια ήταν η αντίδρασή τους στην τελευταία της επιθυμία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη