Η Ουγγαρία δίνει τέλος στην κορωνοφοβία: 67.000 θεατές θα κατακλύσουν το γήπεδο με αντίπαλο την Πορτογαλία (βίντεο)


Γιατί δεν άκουσε την ΕΕ και εμβολίασε τον πληθυσμό με το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο - Δεν πρόκειται να γονατίσουν

Συνθήκες κανονικότητας όπως ο κόσμος στην προ Covid-19 εποχή θα βιώσουν οι ποδοσφαιριστές Ουγγαρίας και Πορτογαλίας στην «Puskas Arena», αλλά και όλοι οι φίλοι που θα δουν το ματς εντός ή εκτός γηπέδου.

Επίσης δεν πρόκειται και πάλι να ακολουθήσει την πολιτική "ορθότητας" της ΕΕ και όπως έχει ανακοινώσει δεν πρόκειται να γονατίσουν γιατί όπως είχαν ανακοινώσει:

«Οι κανονισμοί της UEFA και η FIFA δεν επιτρέπουν πολιτική στα γήπεδα, κάτι που η MLSZ όχι μόνο δέχεται, αλλά υποστηρίζει. O σεβασμός για τους άλλους είναι μια από τις βασικές αξίες του αθλητισμού και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε εδώ και χρόνια ενάντια σε όλες τις μορφές μίσους».

Έτσι για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 και την έξαρση της πανδημίας στην Ευρώπη, ένα ματς διεθνούς διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθεί σε κατάμεστο στάδιο και το 100% της προσέλευσης.

Η Ουγγαρία είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εμβολιάζει τους πολίτες της με το κινεζικό εμβόλιο της εταιρεία Sinopharm και το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V, παρότι και τα δύο εμβόλια δεν έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση από την ΕΕ και αυτό της επέτρεψε να βγάλει τις μάσκες και να ξεκινήσει να ξαναζει.

Οι εμβολιασμοί στη χώρα αγγίζουν το φράγμα των 10 εκατομμυρίων (Νο11 στον κόσμο, Νο3 στην Ευρώπη) και οι υγειονομικές αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για να διεξαχθούν όλα τα ματς του ομίλου μπροστά σε 67.215 θεατές, χωρητικότητα του νεότευκτου γηπέδου της Βουδαπέστης.

Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας στον 6ο όμιλο και του κλίματος ελευθερίας που επικρατεί και πάλι σε ποδοσφαιρικό αγώνα, οι Ούγγροι φίλαθλοι κατέκλυσαν τους δρόμους από νωρίς και ξεκίνησαν την πορεία τους για την «Puskas Arena».


πηγη 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη