Φαήλος Κρανιδιώτης: Στην φυλακή οι αντιεμβολιαστές-Θα συνεργαστούμε με την Νέα Δημοκρατία υπό όρους


Απόλυτη ταύτιση απόψεων Φαήλου και ΝΔ

Φυλάκιση για όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα άλλα δυστοπικά μέτρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια ζήτησε σε συνέντευξη, τον Real Fm και την εκπομπή των Χατζηνικολάου - Δελατόλα,  ο Φαήλος Κρανιδιώτης.  

Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το αν το κόμμα του στοχεύει το κοινό των λεγόμενων αντιεμβολιαστών ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και συνεργάτης του Θάνου Τζήμερου, ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο αλλά αρκετοί από αυτούς θα έπρεπε «να βρίσκονται στην φυλακή».  

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται λίγο μετά αφότου το κυβερνών κόμμα προωθεί αλλαγές στον ποινικό κώδικα ώστε για πρώτη φορά να περνάει και η δημόσια υγεία στην διάταξη για την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κίνηση που φωτογραφίζει τους λεγόμενους αντιεμβολιαστές σκοπεύοντας στην ποινικοποίηση της άποψης πλέον.

Προηγουμένως, στην ίδια συνέντευξη, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Δελατόλα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης,  είχε αναφέρει ότι θα συνεργαζόταν μετεκλογικά με την ΝΔ. Ακολουθεί ηχητικό απόσπασμα.

Φαήλος Κρανιδιώτης: Θα συνεργαστούμε με την Νέα Δημοκρατία υπό όρους 


Tην πρόθεση του να συνεργαστεί μελλοντικά σε μια πιθανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Νέας Δεξιάς, σε ερώτηση για το εάν στις επόμενες εκλογές με απλή αναλογική, πετύχει το στόχο σας, μπει στη Βουλή και κληθεί από τη Νέα Δημοκρατία να μετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας δήλωσε:

«Η απάντηση που την έχω δώσει πολλές φορές, μπορούμε να δώσουμε ψήφο ανοχής, ή στήριξη στην κυβέρνηση, ή συμμετοχή στην κυβέρνηση με τους εξής όρους:

Θα υπάρχει μια δημόσια πολιτική συμφωνία η οποία θα έχει 5-10 συγκεκριμένα πράγματα, ένα μίνι κυβερνητικό πρόγραμμα που θα αφορούν τα εθνικά, τη Δημόσια Τάξη, την οικονομία και τη φορολογία, πράγματα τα οποία θα συμφωνηθούν δημόσια μπροστά στο λαό και εφόσον τηρούνται αυτά θα υπάρχει και η στήριξή μας.

Εάν αυτά παραβιαστούν, εμείς καμένοι να παίζουμε με τα τρενάκια, για να πάρουμε την ψήφο και μετά να περνάνε κάτω από τα πόδια μας 1,5 εκατομμύριο λαθραίοι μετανάστες και να κάνουμε βόλτες με ελικόπτερα, δεν είμαστε.»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης συνεργάζεται  με τον Θάνο Τζήμερο. Οι δυο τους διεκδικούν την ψήφο ενός κομματιού δεξιών ψηφοφόρων που παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι με την κεντροαριστερή μετατόπιση της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μένει να δούμε, ποιοι από τους δεξιούς ψηφοφόρους θα επιλέξουν ένα κόμμα που εκδηλώνει φανερά την πρόθεση του για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία με τον Κυριακό Μητσοτάκη δεδομένου ότι αυτός αποτελεί «κόκκινο» πανί για ένα μεγάλο μέρος παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη