Αυτό είναι το προσκυνημένο (σκληρό βατράχι) που θα έκαιγε τους Τούρκους,τώρα μοιράζει πενταήμερες για να μπολιαστούν οι οπλίτες.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ “ΣΚΛΗΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;; Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ(!!!) ΦΛΩΡΟΥ – “ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ…” – ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΙ ΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Η αναταραχή που επικρατεί μέσα στο στράτευμα με αφορμή τις πιέσεις για εμβολιασμό είναι λίγο πολύ γνωστή. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε “αποκεφαλίστηκε ο Στεφανής και τη θέση του πήρε το “υπάκουο σκυλί του Κούλη”, ο Χαρδαλιάς. Ο τύπος αλλά κυρίως οι πολιτικοί προϊστάμενοί του δεν παίζονται, πραγματικά.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως πενθήμερη άδεια θα δοθεί σε όλο το προσωπικό που έχει εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, μετά απο εντολή του υπουργού εθνικής Άμυνας το προσωπικό που έχει εμβολιαστεί θα λάβει 5νθήμερη άδεια πέραν των προβλεπόμενων ημερών αδείας, ανεξάρτητα του πότε εμβολιάστηκε. Καλά ο Παναγιωτόπουλος είναι πολιτικός. Αναμενόμενο να είναι προσκυνημένος. Γι’ αυτό άλλωστε κράτησε το υπουργείο και το μάρμαρο το πλήρωσε ο Στεφανής. Ωστόσο, ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Φλώρος, αυτός δηλαδή που έλεγε ότι θα κάψει τους Τούρκους αν ανέβουν σε νησί μας, δεν θα έπρεπε να τιμάει τα γαλόνια του και να αντιταχθεί σε συναδέλφους του;;; Γιατί πετάει “ξεροκόμματα” στους στρατιωτικούς για να μπολιαστούν αλλιώς θα έχουν κυρώσεις αυτοί και κατ επέκταση οι οικογένειές τους;

Όπως γίνεται κατανοητό, προκειμένου να λάβουν το…φοβερό αυτό προνόμιο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Πάνω από όλα το μπόλι και ας πυροβολούν επί ελληνικού εδάφους οι Τούρκοι όπως έγινε σήμερα 2/9 στον Έβρο.

Θυμίζουμε πως τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους κλάδους που θα επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, με κυβερνητικά στελέχη να αφήνουν επί τάπητος μία τέτοια απόφαση.

Παράλληλα η παραπάνω είδηση έρχεται ελάχιστα 24ωρα μετά την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Στρατηγού εν αποστρατεία, Αλκιβιάδη Στεφανή, πιθανότατα επειδή ήταν αρνητικός στο θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Είναι η απόλυτη κατρακύλα των Ενόπλων Δυνάμεων που διαχρονικά απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του λαού. Και ο υπαίτιος έχει ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης!!





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη