Η αναγκαιότητα ενός Εθνικού Κοινωνισμού:


Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι ο Εθνικός Κοινωνισμός και γιατί τον χρειαζόμαστε, φαντάζει τόσο δύσκολη όσο και εύκολη! Σίγουρα πάντως δεν είναι απλό να περιγράψεις με λίγα λόγια, μια Ιδεολογία και Βιοθεωρία όπως είναι ο Εθνικός Κοινωνισμός. Πέρα και πίσω από οποιαδήποτε πολιτική εφαρμογή, ο Εθνοκοινοτισμός αποτελεί μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για ζωή υπό τους όρους του φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής, εντός των πλαισίων της Λαϊκής Κοινότητος.

Αυτό που ονομάζουμε σήμερα "Δυτικός Πολιτισμός" κάθε μέρα τείνει να εξαφανιστεί. Τα Ευρωπαϊκά Έθνη που τον δημιούργησαν με την κουλτούρα και την αισθητική, αλλά κυρίως με το πνεύμα και το αίμα τους έχασαν τον προαιώνιο σκοπό υπάρξεως τους. Το απόσταγμα σοφίας και τιμής, δεν χαρακτηρίζει πλέον την Φυλή και την χώρα μας. Αντικαταστάθηκε από τον νοσηρό τρόπο σκέψης, τον εκμαυλισμό και την υποκουλτούρα ξένων "πολιτισμών" αλλά και ντόπιων μειοδοτικών τάσεων εκ δεξιών, αλλά και αριστερών. Αυτές λοιπόν οι προερχόμενες από την Αρχαία Ελλάδα ρίζες, από τον Πλάτωνα μέχρι και σήμερα είχαν έναν στόχο. Την απόλυτη πραγμάτωση του ανθρώπου διαμέσου της φιλοσοφίας και την εσωτερική αναζήτηση, την οποία σε συνδυασμό με την ενασχόληση του με την φύση οφείλει να υπηρετεί και να προασπίζεται με κάθε κόστος, ακόμα και της ίδιας του της ζωής.

Το πολεμικό ιδεώδες της Αρχαίας Σπάρτης και το φυσικό Κάλλος της Αρχαίας Αθήνας, ενισχύουν μέσα μας, σε όσους από εμάς απέμειναν την μνήμη αλλά και την μελέτη του θανάτου. Εκείνη που αναβιώνει την αίσθηση και τα αντανακλαστικά, που μόνο ο Εθνικός Κοινωνισμός μπορεί να μετουσιώσει στις αδούλωτες ψυχές των Ελλήνων Ιδεαλιστών και στους φρουρούς του Ευρωπαϊκού αίματος. Κατά αυτόν τον τρόπο αποδομείται ο νεοφιλελεύθερος και υλιστικός τρόπος σκέψης, της ποσότητος και της ανουσιότητας. Δίχως πλήρη αντίληψη ένας σκεπτόμενος Έλληνας Εθνικιστής, μπορεί να είναι πραγματικός επαναστάτης σε αυτή την εποχή, όταν ασπάζεται τα πιστεύω του Εθνοκοινοτικού τρόπου ζωής.

Έναν τρόπο που επαναστατεί ψυχικά και συνειδησιακά για να επιβιώσει σε αυτόν τον βούρκο και η συλλογική εξέλιξη του Έθνους και της Φυλής του, είναι πάνω από οποιοδήποτε ατομικό συμφέρον. Η τελευταία ελπίδα για ανανέωση ή μάλλον για θεραπεία της Ευρώπης, είναι ο Εθνικός Κοινωνισμός και η επαναπροσδιόριση της φυσικότητας των πραγμάτων. Ο Ευρωπαίος άνθρωπος σήμερα, βιώνει τον βιολογικό του "βιασμό" μέσω της υγειονομικής υποδούλωσης και του πνευματικού ευνουχισμού. Η αποσύνθεση από τις ολέθριες πρακτικές των σιωνιστικών κέντρων εξουσίας, σκοπεύουν στην εξαθλίωση και εν τέλει τον αφανισμό του.

Τονίζοντας την σημασία της Ιδέας αυτής ο Εθνοκοινοτισμός, δεν είναι μια πτυχή της ζωής, αλλά το σύνολο της ζωής, που φαίνεται από μια πτυχή. Είναι μια πλήρης και ουσιαστική τοποθέτηση για ολική κάθαρση των προδοτών και ανάδειξη των Ιδεαλιστών! Αποτελεί μια αντίσταση σ΄όλες τις τάσεις της αδυναμίας, της ασχήμιας, της αρρώστιας και της εκμετάλλευσης του λαού μας. Αυτή η αντίδραση επιτυγχάνεται όταν διευρύνεται διαμέσου της Κοινότητος, η οικογένεια και η συνέχεια αυτής που είναι και ο πάγιος στόχος μας. Μέσω αυτής και των αξιών που περνούν οι γονείς, το άτομο παρατείνεται και επεκτείνεται μέσω της πολλαπλότητος των προγόνων και των απογόνων, προσδοκώντας την αντάμωση με τις αλησμόνητες Ελληνικές ψυχές.

Σήμερα, αλλά και στο μέλλον ο Εθνικός Κοινωνισμός θα πρέπει να ενσωματώσει την συγγένεια με την ουσιαστική επέκταση του Έθνους. Παραφράζοντας τα λόγια του Ιούλιου Έβολα, ένα κοινό σημείο ένωσης μεταξύ Ευρωπαίων θα πρέπει να είναι η επιθυμία μας. Μακριά από στείρους σωβινισμούς και μικρόψυχα ιδεολογήματα, αλλά με μία σταθερή βάση και μία φυλετική ευγένεια ανελίξεως του συνόλου των Εθνικιστικών κοινοτήτων. Τα περιθώρια στέρεψαν και εμείς πρέπει να δράσουμε, καθότι είναι ο μόνος δρόμος που μας απομένει. Αυτός της αρετής και της ανδρείας!

Τέλος, η ενέργεια που πηγάζει από έναν Ιδεαλιστή, δεν μπορεί να ξοδεύεται σε άσκοπες κινήσεις και φυτευτές ανάγκες, που του θέσπισε η τρίτη ελληνική δημοκρατία. Αφότου προσδιορίσει και ύστερα υλοποιήσει τα προαναφερθέντα, θα δει την υπόσταση του να γίνεται ανώτερη από τους ομοεθνείς του, και αν είναι άξιος γιατί όχι και να αγγίξει τα επίπεδα των προγόνων μας. Η συνέχεια, η δράση και η τελική Νίκη θα είναι δική μας... 

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

                      

                       Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια