Αυτά δεν τα βλέπουν οι κυβερνήσεις μας? Ο κορονοϊός τις μάρανε?.



Γράφει ο Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός 

Πότε και τί προτίθενται να κάνουν για να δοθεί λύση στο πρόβλημα? Μήπως τα επιδόματα που μοιράζονται δεξιά κι' αριστερά θα έπρεπε να έχουν άλλους αποδέκτες? Μήπως θα έπρεπε να απαγορευθούν οι εκτρώσεις? 

Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία να αναλαμβάνει άμεσα την ανατροφή των ανεπιθύμητων νεογνών? Οι Ελληνες δεν είναι ανθρώπινος αχταρμάς όπως αποδεικνύονται οι εγκέφαλοι κάποιων ανευθυνοϋπεύθυνων. Ναι, οι Ελληνες γεννώνται από Ελληνες που επί γενεές γενεών πολέμησαν και πέθαναν γι' αυτό το κομμάτι γής. 

Ελληνες δεν μπορούν να γίνουν, απ' την μιά μέρα στην άλλη, τα "σκουπίδια" της διεθνούς κοινότητος. Λυπάμαι για τη χρήση του όρου επί ανθρωπίνων υπάρξεων αλλά οι κυβερνώντες πρώτοι αντιμετωπίζουν εμάς, τους γηγενείς, ως σκουπίδια. Δεν μας ρώτησαν ποτέ αν θέλουμε ξένο εποικισμό αλλά μας τον επέβαλαν ως δήθεν επιταγή του Διεθνούς Δικαίου. Μας τον επέβαλαν, όπως τόσα άλλα πράγματα, με το επιχείρημα ότι ψηφίστηκαν στις εκλογές. Μα θυμάται αλήθεια κανείς μας, όλα αυτά τα θέματα να τέθηκαν ποτέ σε κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα? Εκ των υστέρων, αφού ετσιθελικά έκαναν την Ελλάδα χώρα υποδοχής, πέρασαν το λαθρομεταναστευτικό σε θολές προεκλογικές εξαγγελίες, υποσχόμενοι να το διαχειριστούν καλά. 

Να διαχειριστούν καλά το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και συντηρούν. Κατήργησαν την εθνική κυριαρχία, κατήργησαν την εδαφική ακεραιότητα, κατήργησαν τα σύνορα, αλλοίωσαν τα εθνικά χαρακτηριστικά, γενικώς απεμπόλησαν όλες εκείνες τις βασικές, θεμελιώδεις και ουσιώδεις Αρχές του Διεθνούς Δικαίου το οποίο κατά κόρον επικαλούνται. Ας μην ξεχνάμε ότι πρωτογενώς, το Δ. Δίκαιο έχει μόνο ένα υποκείμενο - το εθνικό κράτος. Τα υπόλοιπα υποκείμενα και οι πηγές δικαίου, συνεστάθησαν από τη σύμφωνη γνώμη και την ευρεία πρακτική των εθνικών κρατών.

Ο ελληνικός λαός, ως ανεξάρτητο έθνος, έχει το απόλυτο δικαίωμα να ορίσει το μέλλον του. Αν θέλει και ποιούς θέλει ως επήλυδες, γιατί τους θέλει, πώς θέλει να έρχονται, τί δικαιώματα θα έχουν(πλην βεβαίως των ανθρωπίνων) και πολλά άλλα θέματα που σήμερα οι πολιτικοί ντενεκέδες του τόπου θεωρούν θέσφατα. Η ολιγαρχία μας δεν αφήνει στους κατ' όνομα πολίτες της χώρας το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης - όπως ισχυρίζεται - αφού χαλιναγωγεί και κατευθύνει την κοινή γνώμη όπου το επιθυμεί, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό τα εγκάθετα ΜΜΕ. 

Μετέρχεται επίσης τον πλέον ολιγαρχικό όλων των θεσμών, τις εκλογές, βαφτίζοντάς τις ως "πεμπτουσία της δημοκρατίας". Ελληνες, θυμηθείτε! Πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι η ισότητα μεταξύ των πολιτών - που κατοχυρώνεται μέσω του θεσμού της κληρώσεως! Τόσο πολύ ξεχάσατε την "εφεύρεσή" σας? Αναρωτηθείτε - τί έχουμε σήμερα? Ψευδεπίγραφο πολίτευμα, ψευδεπίγραφο "δικαίωμα", πλαστά αποτελέσματα και δήθεν δημοκρατική διακυβέρνηση από μία στυγνή  ολιγαρχία, την στυγνότερη της Δυτ. Ευρώπης! 

Δεν δίστασε, βλέποντας - ή έστω υποψιαζόμενη -  μία λαϊκή αφύπνιση που θα μπορούσε να δημιουργήσει τριγμούς στις καρέκλες των ολιγαρχών, να διαιρέσει εκ νέου τους Ελληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σπέρνοντας πάλι τη διχόνοια μεταξύ μας. Σαν να έχει κάποια σημασία η διάκριση αυτή, σαν η πανδημία να αποτελεί πρόκριμα και δικαιολογία για την επιβολή μιάς άτυπης δικτατορίας. Ελληνες αντιδράστε! Αντιδράστε τώρα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά! Ξεχάστε τους Φύσσες, τους Γρηγορόπουλους, τους Ζακ και τους ΛΟΑΤΚΙ, ξεχάστε τους δικαιωματιστές και τις ΜΚΟ, ξεχάστε τα πολυτεχνεία και τις στριγγλιές των διεθνιστών και πολεμήστε για την ύπαρξή σας, για τα παιδιά σας  και για το μέλλον των παιδιών σας. 



Πολεμήστε γι' αυτή τη Πατρίδα όπως πολέμησαν οι πατεράδες και οι παππούδες σας. "Νυν υπέρ πάντων ο αγών - Η Ελλάς προώρισται να ζήσει και θα ζήσει"!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη