Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γ.Τράγκα; - Είχε ζητήσει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και δεν του την έδωσαν


Γιατί δεν έδωσαν μονοκλωνικά στον Γ.Τράγκα;

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας. 

Ο Γ.Τράγκας, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, νικήθηκε από το σάκχαρο, το οποίο είχε υπονομεύσει όλες τις βασικές του λειτουργείες και προκάλεσε και το έμφραγμα και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Γ.Τράγκα ξεκίνησε η ανθρωποφαγία, τόσο από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, όσο και από την ίδια την κυβέρνηση, καθώς αρκετοί τον κατηγόρησαν για το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος. 

Παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν από τον Covid-19, οπότε κανείς δεν γνωρίζει εάν η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική εάν ο δημοσιογράφος είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί. 

Αντιθέτως κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης, καθώς ο Γιώργος Τράγκας είχε ζητήσει μονοκλωνικά αντισώματα, παρόλα αυτά δεν του χορηγήθηκαν. Ο ίδιος με ανάρτηση του είχε τονίσει ότι «αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων». 

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει πολύ λίγα και πολύ αργά τα μονοκλωνικά αντισώματα,έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από τότε που είχαμε αναφέρει ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια. Τότε κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μιλούσαν για θεωρίες συνωμοσίας και «πόνταραν» τα πάντα στα εμβόλια, κάτι που συνεχίζει να κάνει για να μην δυσαρεστήσει τις «Big Pharma». 

Άλλωστε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης είπε πριν από λίγες ημέρες ότι έχουμε 8-9 εγκεκριμένες θεραπείες για τον κορωνοϊό, αλλά δεν τις αγοράζει η ΕΕ γιατί πρέπει πρώτα να έρθει το τέλος των εμβολίων!  

1 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη