Η Επανάσταση είναι εφικτή: Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης.


Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από την δουλοπρέπεια. Ήρθε η στιγμή να ανακαταλάβουμε τα κάστρα της ελπίδας και ενάντια στην οπισθοχώρηση και την δειλία της αστικής ζωής, να αναδείξουμε τον Ηρωικό τρόπο ζωής.

Η επάνδρωση των ιδεών μας με τα καλύτερα στοιχεία, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νέας πολιτικής μας. Η ζωοφόρος και ελπιδοφόρος νεολαία απο εμάς δοξάζεται, μα σαφέστατα αυτό δεν είναι απλά ένα κλισέ και κοπλιμέντο στα αυτιά των νεολαίων. Λατρεύουμε και ευεργετούμαστε από την Νεότητα και αυτό είναι που πρέπει να μεταδώσουμε στους όμαιμους μας. Εκεί μέσα στην νεολαία, εμείς οι εθνικιστές, θα βρούμε τον σπόρο που θα γεννήσει και πάλι την θέληση του Έθνους για ζωή. Μια άλλη επανάσταση είναι εφικτή, μακριά από τις διασπαστικές και αντιφυσικές αντιλήψεις των σιωνιστικής αντιλήψεως, αριστερών, δεξιών και αστικών μορφωμάτων.

Μπορούμε να σπάσουμε τις αλυσίδες και να απελευθερώσουμε την Εθνικιστική κοσμοθέαση. Είναι εφικτή μια επανάσταση που θα οδηγήσει στον απόλυτο σεβασμό της φυσικής ιεραρχίας. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε αποφάσεις, να επιλέξουμε νέες μεθόδους, νέο πολιτικό και ριζοσπαστικό λόγο. Είναι εφικτό να απαλλαγούμε από το άρρωστο παρελθόν και να οδηγήσουμε τους εαυτούς μας στο μαχητικό μέλλον. Μακριά από φιλελευθερισμούς και νεοεθνικιστικά αφηγήματα αντιφασιστικών τάσεων.

Εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα ξεχειλίσουμε από ελπίδα και χαρά, από επιθυμία και προσπάθεια. Θα δοξάσουμε σαν τρελοί την Πίστη και την Μάχη και με νέα όρεξη και απαράμιλλο ιδεαλισμό, θα επαναφέρουμε στις κοινωνικές τάξεις την Εθνική ενότητα. Μια άλλη επανάσταση είναι εφικτή, εάν και εφόσον το θελήσουμε τόσο, ώστε να αδυνατούμε να σταματήσουμε. Είναι στο χέρι μας...               


                      Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη