Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα:


Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης.

Ως Έλληνες Εθνικιστές θεωρούμε ή θα έπρεπε τουλάχιστον... Πώς η παραμονή της Ελλάδος στην ΕΕ και στο ευρώ είναι καταδίκη σε πολυετή σκλαβιά που ενδέχεται να έχει τραγικές συνέπειες σε θέματα Εθνικής κυριαρχίας.

Παραμονή στην ΕΕ σημαίνει άνευ όρων αποδοχή του χρέους και διαγραφή του λαϊκού δικαιώματος διερεύνησης του χρέους και των αιτιών που το δημιούργησαν. Σημαίνει επίσης αποδοχή της νέας μορφής που παίρνει η Ευρωπαϊκή Ένωση όπου κύριος άξονας της «ενότητας» της θα είναι το τοκογλυφικό κεφάλαιο και σύστημα επί των ερειπίων της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και της Ευρώπης των Εθνών. Παραμονή στην ΕΕ σημαίνει αποδοχή των όρων (οικονομικών, πολιτικών, θεσμικών κλπ) των τοκογλύφων, που στην πράξη ισοδυναμούν με πολιτική τυραννία και καταλήστευση των λαϊκών στρωμάτων. Η προσπάθεια καταστολής κάθε λαϊκής διαμαρτυρίας θα αποτελεί στο εξής τον κύριο ρόλο του κράτους των τοκογλύφων ώστε να γίνει πιο εύκολη η αφαίμαξη του Ελληνικού λαού αρχίζοντας από την περικοπή της ελάχιστης σύνταξης μέχρι το ξεπούλημα των ενεργειακών αποθεμάτων. Αυτή η Ευρώπη που καταδικάζει το Έθνος στον μαρασμό της τοκογλυφικής τυραννίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Καταδικάζεται από όλους τους ευσυνείδητους και πραγματικούς ιδεολόγους!

Ο Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να παραμείνει πιστός στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης και της ισόρροπης ανάπτυξης, μιας Ευρώπης των Εθνών που θα εδράζεται στις Εθνικές κυριαρχίες και στη συνεργασία των Εθνών της. Άμεση έξοδο λοιπόν από το παρακλάδι των σιωνιστών και επιστροφή στην δραχμή. Μία χώρα δίχως το δικό της νόμισμα είναι ένα αμάξι δίχως τιμόνι. Τα δύσκολα θα είναι μπροστά μας αν συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα θα περάσουν και η αξιοπρέπεια θα έχει επέλθει ξανά στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων. Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!


                         Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης

1 Σχόλια

  1. Μονο που οι Ελληνες για την πατρίδα είναι υπέρ της παραμονής μας και στην ευρωπαϊκή ένωση, και στο ευρώ, και στο ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη