Dr. W.Wodarg: «Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους - Αυτό το εμβόλιο είναι ρώσικη ρουλέτα» (βίντεο)


«Η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους»

Ο Γερμανός γιατρός, Dr. Wolfgang Wodarg, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον εμβολιασμό και στο πώς αυτός συνδέεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που σημειώνονται παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο. 

«Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό… αυτό συνέβη πριν, στηv Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός γιατρός, επιδημιολόγος και πρώην βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD, Dr. Wolfgang Wodarg.

Ισχυρίστηκε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας. Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 3000 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Ο διάσημος γιατρός δεν σταματά εκεί και διατείνεται πως οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν σε πολίτες. Ισχυρίζεται ότι οι παρασκευαστές ενεργούν σε συντονισμό και πως η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους!

πηγη


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη