H κατάσταση έχει ξεφύγει. Έτοιμος να ζητήσει φυλάκιση για τους ανεμβολίαστους ο «πρωθυπουργός» Βασιλακόπουλος


Ξεπέρασε κάθε όριο ακρότητας ο «Dr Τρόμος» στη νέα εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ!

Την ώρα που η διαχείριση της κυβέρνησης στην πανδημία έχει οδηγήσει σε βατερλό με  τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται στην ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ο καθηγητής που υπερασπίζεται με σθένος τις πρακτικές της, προχώρησε σε μια ανεκδιήγητη σύγκριση που προκάλεσε ίλιγγο.

Ενώ η επιστημονική κοινότητα ερευνά ακόμα την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια έναντι στην μετάλλαξη Όμικρον, την ώρα που οι εμβολιασμένοι νοσούν ξανά και ξανά και μεταδίδουν τον ιό, ο κ.Βασιλακόπουλος με απολυταρχικό ύφος, στρέφεται κατά των ανεμβολίαστων πολιτών με χυδαίο τρόπο.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συνέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί με -αν είναι δυνατόν- με μεθυσμένους οδηγούς που έχουν προκαλέσει θανατηφόρα τροχαία! Αδίστακτος μέχρι τέλους, ο Βασιλακόπουλος αναρωτήθηκε: «Γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;».

Μάλιστα, στο πάνελ του σταθμού δεν ακούστηκε ούτε μια ένσταση για την απαράδεκτη, εντελώς άτοπη και επικίνδυνη δήλωσή του, αντιθέτως συμφώνησαν με την άποψή του.

Μόνο ντροπή!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη