Τρομάζει την ανίερη συμμαχία ο Κας. Το φάντασμα του Βυζαντίου, στοιχειώνει την ελληνική άρχουσα τάξη


Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, είναι η πολιτική ναυαρχίδα της ανίερης συμμαχίας μεταξύ Κίνας, Γερμανίας και Πολιτικού Ισλάμ. Όταν λοιπόν, ο πρώτης γραμμής δημοσιογράφος του σταθμού, Δημήτρης Οικονόμου, χτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου για τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά του Ηλία Κασιδιάρη και του Εθνικού κόμματος Έλληνες, σημαίνει πως οι Πρεσβείες, όπως είχαμε εμείς αποκλειστικά αναφέρει στο The Flag Report, έχουν στα χέρια τους δημοσκοπήσεις, όπου δείχνουν το κόμμα να εισέρχεται άνετα στη Βουλή.

Δεν είναι τυχαία επίσης, η προσπάθεια να εμφανιστεί ο Θάνος Τζήμερος ως ηγετική προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να πλαγιοκοπηθεί το Εθνικό κόμμα. Είναι εντελώς γελοίο βέβαια, ο άνθρωπος που το 2011 έγραψε ανοιχτή επιστολή στην Μέρκελ ευχαριστώντας την, επειδή δίνει το αίμα της για να σωθεί η Ελλάδα, να προσπαθεί το σύστημα να τον παρουσιάσει ως παράγοντα πολιτικών εξελίξεων, σε συνέργεια μαζί με τον πολιτικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη. Μόνο χαχόλοι δύνανται να προσκυνήσουν τέτοιες πολιτικές αφηγήσεις, νηπιακού επιπέδου.

Αυτό που φοβάται και οσμίζεται, διαισθητικά, η ανίερη συμμαχία σε γεωπολιτικό επίπεδο, ώστε να εκδηλωθεί διά του ΣΚΑΪ, είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, μπορεί να έχει ρίξει γέφυρες στους Βυζαντινούς «Ναΐτες» του Τραμπ στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας οντολογικά τη γερμανοκινεζική κυριαρχία στην Ελλάδα και το σάπιο πολιτικό-οικονομικό-δημοσιογραφικό σύστημα.

Άλλωστε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει δείξει με τα βιβλία του, ότι ανήκει πολιτικά στον νεο-Ναϊτισμό του Τραμπ και αυτό, τον έχει κάνει να κερδίσει αρκετούς πόντους στο εξωτερικό. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, όταν μιλάμε για «Ναϊτισμό», αναφερόμαστε σε αυτόν καθαρά σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο σημειολογίας και ουδόλως σε Μασονικό και νεο-μασονικό επίπεδο, με το οποίο δεν έχει ο Ηλίας Κασιδιάρης ουδεμία σχέση.

Ο φόβος τους για την εμφάνιση του Βυζαντινού Ναϊτισμού στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, διά του Εθνικού Κόμματος, όπως και η εντολή από τις Βρυξέλλες για συγκρότηση στην Ελλάδα πολυκομματικής κυβερνήσεως, μας δείχνει σε πόσο σαθρά θεμέλια στηρίζεται το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ένα φύσημα του ανέμου είναι και θα καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα έχουν πλήρως αποϊδεολογικοποιηθεί, έχουν χάσει την κοινωνική τους βάση και νομιμοποίηση και προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία και μακριά από τα κελιά της φυλακής, με δημοσκοπικά μαγειρέματα και πολιτικές συνεργασίες – Φρανκενστάιν.

Είναι σαν τα ψάρια στο αγκίστρι. Όσο πιο πολύ χτυπιούνται τόσο πιο πολύ αυτό, θα καρφώνεται στο λαιμό τους…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη