Κινδυνεύει η ζωή του Ηλία Κας; Έχουν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου του, ο Μαρινάκης με τον Μητσοτάκη;


Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Μου έστειλαν οι συνεργάτες μου ένα άρθρο γνώμης που εμφανίστηκε στο in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο υπογράφει κάποιος κύριος Βασίλης Κ. Καννέλης, όπου μέσα τίθεται επιτακτικά από τον αρθρογράφο και το site, το θέμα μόνιμης φίμωσης της φωνής του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο εν λόγω κύριος, στο πόνημά του, αφού λέει τα συνηθισμένα περί νεοναζί, ακροδεξιών και… ύποπτα φιλορώσων (πότε έγινε ποινικό αδίκημα να είναι κάποιος φιλορώσος;), προτείνει διάφορες μεθόδους φιμώσεως του ιδρυτή του Εθνικού κόμματος-Έλληνες. 



Παραθέτω απόσπασμα από το κείμενό του:

«…Όμως, το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έφτιαξε κόμμα, τους Έλληνες για την Πατρίδα (ή Έλληνες γτπ όπως σκωπτικά λέγονται).

Ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε 13 χρόνια φυλάκιση, μέσα από το κελί του οργανώνει το κόμμα και διεκδικεί ακόμη και είσοδο στη Βουλή. Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega, στην πρόθεση ψήφου το κόμμα του Κασιδιάρη, λαμβάνει ποσοστό 2,2% και στην εκτίμηση ψήφου φτάνει στο 2,9%.

Εκμεταλλευόμενο τον πόλεμο στη Ρωσία και την πανδημία, ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, ενισχύει την ακροδεξιά.

Ψεκασμένοι, ρατσιστές, ύποπτα… φιλορώσοι, πωλητές ψεύτικων υποσχέσεων και μαντζουνιών, ακροδεξιοί με γραβάτα, μέσα κι έξω από τη φυλακή, εθνικιστές και ψευτοπατριώτες, συντάσσονται πίσω από συγκεκριμένα κόμματα και απειλούν ξανά.

Τι χρειάζεται η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα για να καταλάβει ότι δεν χωράνε νεοναζί, φανεροί ή φορώντας την προβιά του δημοκράτη;

Τι απαιτείται από τη Δικαιοσύνη για να σταματήσει το ακραίο παραλήρημά τους;

Γιατί ενώ πριν από τα Χριστούγεννα είχε απαγορευτεί στον Κασιδιάρη να κάνει ακροδεξιά προπαγάνδα μέσα από τις φυλακές Δομοκού, τώρα το μέτρο ατόνησε;

Τι κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να περιορίσει τον Κασιδιάρη; Γιατί συνεχίζει να επικοινωνεί και να υποκινεί το μίσος μέσα από τη φυλακή;

Κι εν πάση περιπτώσει, πότε θα γίνει στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής ώστε, εφόσον καταδικαστούν ξανά να στερηθούν και τα πολιτικά δικαιώματά τους;

Ποιους εξυπηρετεί η «ελευθερία» που απολαμβάνουν καταδικασμένοι για εγκληματική οργάνωση;

Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα δούμε νεοναζί βουλευτές ξανά στη Βουλή με αρχηγό πίσω από τα κάγκελα;

Δεν είναι η ώρα για πειράματα. Ούτε να εμφανιστεί ξανά ο νεοελληνικός αβδηριτισμός που κατατρύχει χρόνια την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.

Η μάχη κατά της ακροδεξιάς, κατά των νεοναζί, κατά του φασισμού δεν έχει τελειώσει, ουσιαστικά δεν τελειώνει ποτέ.

Τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι, τώρα που η ακροδεξιά μπορεί να μη φορά κουκούλες αλλά γραβάτες και να έχει εκπομπές και ομιλίες στο youtube, η γνώση πρέπει να είναι το βασικό όπλο εναντίον της.

Κι αυτό απαιτεί εγρήγορση, δουλειά στην κοινωνία από τα δημοκρατικά κόμματα και τους φορείς. Απαιτεί κινητοποίηση του κόσμου του πολιτισμού, απαιτεί εκπαίδευση των παιδιών μας, απαιτεί γνώση της ιστορίας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ανεχθεί για άλλη μια φορά τους νεοναζί. Το πάθημα θα έπρεπε να έχει γίνει μάθημα.»

Μάλιστα! Μήπως, κύριε Καννέλη, εάν όλα αυτά τα τόσο πολύ δημοκρατικά που προτείνετε μετά επιτάσεως να γίνουν, δεν πιάσουν τόπο και το κόμμα συνεχίζει να παρουσιάζει άνοδο, τότε θα πρέπει ο Ηλίας Κασιδιάρης να έχει την τύχη του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη; Τι πάει να πει, δεν είναι η ώρα για πειράματα και η Ελλάδα δεν μπορεί να ανεχθεί πάλι τους νεοναζί;

Θα μιλήσουν τα όπλα δηλαδή; Θα του συμβεί κάποιο ατύχημα μέσα στη φυλακή; Θα στείλετε εσείς και το Μαξίμου τον μετακλητό σας κρατούμενο Μένιο Φουρθιώτη, να καθαρίσει για εσάς, όπως με τον Βαξεβάνη;

Σε καιρό παγκόσμιων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, πολιτικής αστάθειας και κοινωνικής εξέγερσης, το να προτείνει κάποιος την μόνιμη φίμωση κάποιου πολιτικού, ιδρυτή κόμματος, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει ποινικό μητρώο κατά των πολιτικών της αντιπάλων και εκδοτών-δημοσιογράφων.

Τώρα, έαν θέλετε να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και βαρύτερη την.. υπογραφή, σε διεθνές επίπεδο και όχι μόνο, εγώ θα βάλω τη δική μου από κάτω..

Φροντίστε να μην του συμβεί το ο,τιδήποτε του Ηλία Κασιδιάρη, ούτε σε επίπεδο τσιμπήματος κουνουπιού και εν πάση περιπτώσει, κύριε Καννέλη, ο Κασιδιάρης δεν μεταφέρει το ρωσικό πετρέλαιο, όπως το αφεντικό σας. Όταν θα καλέσουν τον κύριο Μαρινάκη στη Homeland για κάτι υποθεσούλες που έχει, να τους τονίσει το πόσο αντι-Ρώσος είναι. Θα χαρούν πολύ να τον δουν και να τον ακούσουν…

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη