τ. Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ στρατηγός Μ.Φλιν: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων»


Τι ανέφερε ένας από τους ισχυρότερους άνδρες της Ουάσιγκτον

Προβληματισμό στην Ουάσιγκτον έχει δημιουργήσει η θέση του στρατηγού ε.α. και  πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού στρατιωτικού κατεστημένου, όπως καταδεικνύεται από την αναπαραγωγή των θέσεων του από τις αμερικανικές κλαδικές ενώσεις αποστράτων (καμία σχέση με τις αντίστοιχες ελληνικές), αλλά και τα αμερικανικά media.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν.

Όλα όσα βλέπουμε  στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή  μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη ΝΤΠ όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρε, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται  για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

Πλέον δεν είναι κρυφό!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης της διεθνιστικής πολιτικής για την Μεγάλη Επανεκκίνηση από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), η οποία αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση παγκοσμίου αριστερόστροφου καθεστώτος, με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού (ΕΔΩ).

Τόσο η φωτογραφία στο γραφείο του, όπου φαίνεται το βιβλίο «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του επικεφαλής του WEF, Κλάους Σβαμπ, όσο και η ίδια η σχετική αναφορά του στην Βουλή επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές:Μια άλλη φωτογραφία όμως ρίχνει περισσότερο φως στο τι θα επακολουθήσει στην χώρα μας!

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική ο πρωθυπουργός, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital.

Για την επαγγελματική του δραστηριότητα -και εδώ είναι το ζουμί- έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”(Διεθνής ηγέτης του Αύριο).

Ποιος είναι αυτός που τον βραβεύει στην φωτογραφία;;;

Πολύ σωστά, ο φαινομενικά επικεφαλής του WEF της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, ο οποίος φυσικά υπηρετεί την παγκόσμια αρχή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη