Πούτιν: Η χώρα, πρέπει να απαλλαγεί από μπάσταρδους και προδότες. Η Ελλάδα, πότε θα το κάνει;


Ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε σε ομιλία του την Τετάρτη ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» για να απαλλαγεί από τους «μπάσταρδους και τους προδότες» μιας «πέμπτης φάλαγγας», καθώς χιλιάδες Ρώσοι προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα εν μέσω της εισβολής της στην Ουκρανία.

«Η συλλογική Δύση επιχειρεί να διασπάσει την κοινωνία μας, με εικασίες για στρατιωτικές απώλειες, για κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των κυρώσεων, προκειμένου να προκαλέσει εξέγερση του λαού στη Ρωσία», είπε ο Πούτιν σε βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter.

«Οποιοσδήποτε λαός, ειδικά ο ρωσικός, είναι σε θέση να ξεχωρίσει τους αληθινούς πατριώτες από τα καθάρματα και τους προδότες, και θα τους φτύσει», είπε για εκείνους που δεν υποστήριξαν τη γραμμή του Κρεμλίνου.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αναγκαία και φυσική αυτοκάθαρση της κοινωνίας θα ενισχύσει μόνο τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, την ενότητά μας και την ετοιμότητά μας να απαντήσουμε σε κάθε έκκληση για δράση», είπε ο Πούτιν.

Μάλιστα, επισήμανε πως δεν «κρίνει όσους έχουν βίλες στο Μαϊάμι ή στη Γαλλική Ριβιέρα» ή εκείνους «που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς φουά γκρα και μύδια ή τα λεγόμενα δικαιώματα με βάση το φύλο» όσο είναι «διανοητικά» με τη Ρωσία.

Εμείς, αναρωτιώμαστε. Θα βρει άραγε ποτέ ο ελληνικός λαός το ψυχικό σθένος, να καθαρίσει τη χώρα από τους δικούς της μπάσταρδους και προδότες;

Μνημόνια, εσωτερική υποτίμηση, μείωση μισθών και συντάξεων, brain drain, λαθροαποικισμός με Μουσουλμανους μετανάστες, Πρέσπες, εγκληματικότητα, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και διαχωρισμός της κοινωνίας, εμβολιαστικά πρόστιμα, ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου, ανεμογεννήτριες σε καμένες περιοχές, μοίρασμα του Αιγαίου και του ορυκτού πλούτου με την Τουρκία, σύνθλιψη της πυρηνικής οικογένειας, προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας και αποχριστιανοποίηση, φτώχεια και εξαθλίωση, είναι μερικά μόνο από τα δεινά που έχει υποστεί η χώρα και η κοινωνία.

Πότε θα βγάλει ο κόσμος τις κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες, ώστε να συνειδητοποιήσει οριστικά και αμετάκλητα, ότι η άρχουσα τάξη της χώρας αποτελείται απο μπάσταρδους και προδότες και να ανταποδώσει τον πόλεμο που του έχουν κηρύξει;

Πότε;

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη