Ο Χάιτνερ Μπάιντεν μαζί με το Ίδρυμα Σόρος χρηματοδοτούσαν βιολογικό πρόγραμμα στην Ουκρανία!




Νέα «βόμβα» για τα  βιολογικά εγαστήρια στην Ουκρανία!
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι γιος του… μπαμπά Μπάιντεν;

Το ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσιάζει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το Ίδρυμα Επενδύσεων, Rosemont Seneca, του Χάιτνερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού προέδρου, μαζί με το Ίδρυμα Σόρος, χρηματοδοτούσαν το στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία!

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έπεσαν στα χέρια της ρωσικής πλευράς και έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατηγός, Ιγκορ Κυρίλλοφ, επικεφαλής των δυνάμεων ράδιο, χημικής, βιολογικής άμυνας των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, φαίνεται η στενή σύνδεση των κρατική ν φορέων των ΗΠΑ με τους βασικούς υπεργολάβους του αμερικανικού Πενταγώνου, όπως το Ίδρυμα του Χάιτνερ Μπάιντεν, και οι βασικοί προμηθευτές του σε εργαστηριακό εξοπλισμό, Metabiota και Black and Veoch, για όλα τα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου στον κόσμο.

Τα μεγέθη του προγράμματος στα εκατοντάδες εργαστήρια σε δεκάδες χώρες του κόσμου, κυρίως όσων στοιχείων έγιναν γνωστά από την Ουκρανία, εντυπωσιάζουν, τονίζει ο Κυρίλλοφ, ο οποίος εξηγεί ότι όλη η δραστηριότητα των εργαστηρίων ήταν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του Πενταγώνου!



Το Rosemont Seneca Thornton του Hunter Biden και ο Soros χρηματοδοτούν βιοεργαστήρια στην Ουκρανία


Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα των ΗΠΑ, ο Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Soros, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμμετέχουν άμεσα στα βιοεργαστήρια.
Επίσης συμμετέχουν κορυφαίοι ερευνητικοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα στο πλαίσιο του Manhattan Project.
Όλη αυτή η δραστηριότητα διεξάγεται υπό τον πλήρη έλεγχο του Πενταγώνου», τόνισε ο Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας της Ρωσίας.
«Η διανομή παθογόνων βιοϋλικών από την Ουκρανία στις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ανθρώπων και στη δημιουργία εστίας επιδημιολογικής αστάθειας, η κλίμακα της οποίας θα μπορούσε να είναι συγκρίσιμη με την πανδημία COVID-19», ανέφερε ο Kirillov.
Η Ρωσία αποκάλυψε ότι στην Ουκρανία λειτουργούσαν τριάντα ουκρανικά βιοεργαστήρια σε 14 οικισμούς συμμετείχαν σε πλήρους κλίμακας στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία.
Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους έχουν αφαιρέσει περίπου 16.000 βιολογικά δείγματα από την Ουκρανία, είπε ο Kirillov.
Ο Kirillov διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με το έργο UP-8, λήφθηκαν δείγματα αίματος από 4.000 στρατιώτες στο Lviv, το Kharkov, την Οδησσό και το Κίεβο για αντισώματα στους hantaviruses και άλλα 400 για την παρουσία αντισωμάτων στον ιό του πυρετού Κριμαίας-Κονγκό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη