Ψηφιακή δικτατορία: O Βill Gates παρουσιάζει το ηλεκτρονικό τατουάζ – Τον «δολοφόνο» των smartphones και των ελευθεριών μας


Ο Bill Gates μας παρουσιάζει τη νέα εποχή της ψηφιακής υποδούλωσης, την εποχή του σφραγίσματος κάθε ανθρώπου με ηλεκτρονικό τατουάζ...

Bill Gates: Τι και αν ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, και κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα καταντήσει ολόκληρες πολιτείες σαν σκορπισμένες παράγκες; Τι και αν όλοι οι λαοί της Δύσης κρατούν την αναπνοή τους και κραυγάζουν για ειρήνη;

Τα αφεντικά της Νέας Τάξης, συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς για την εγκαθίδρυση του τεχνοφασισμού, με την ίδια ακόρεστη λύσσα. Χτίζουν το ανίερο οικοδόμημα τους και χρησιμοποιούν προσωπεία «προόδου», «ειρήνης», «ευημερίας», «ανάπτυξης». Όχι μόνο δεν τους επηρέασε η πανδημία, ο πόλεμος και η ενεργειακή κρίση, άλλα χρησιμοποιούν όλες αυτές τις συμφορές ως άριστα κοινωνικοπολιτικά εργαλεία, για να φέρουν μια ώρα αρχύτερα τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που θα φέρει το τέλος της ατομικής ανεξαρτησίας.

Την ώρα που η Δύση εμφανίζεται ως υπερασπιστής της… ελευθερίας, ο μεγάλος δυτικός «γκουρού» της παγκοσμιοποίησης Bill Gates, αφού… προείδε την πανδημία της Covid -19 και αφού «προφήτευσε» πως θα έρθει και δεύτερη πανδημία, τώρα μας ξεναγεί στο νέο δυστοπικό όραμα του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα ηλεκτρονικά τατουάζ, το μεγάλο «μαρκάρισμα» των οικόσιτων «ζώων» της Νέας εποχής.

Η πανδημία έστρωσε τον δρόμο για τον ψηφιακό φασισμό

Το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι και κυλάει γοργά. Αφού η χρυσή ευκαιρία της πανδημίας ώθησε τις προσκυνημένες κυβερνήσεις να συμφιλιώσουν τους φοβισμένους λαούς με την ψηφιακή πιστοποίηση, το έδαφος έχει στρωθεί για την επόμενη και τελική φάση του ατομικού ελέγχου.

Υπό την απειλή ενός μόνιμου κινδύνου (πανδημία, πόλεμος, κλιματική κρίση κ.λπ.) ο κόσμος άρχισε να εξοικειώνεται με τον κοινωνικό και εργασιακό αποκλεισμό των «ανυπάκουων» και έγινε θλιβερή καθημερινότητα το να αντιμετωπίζονται ολόκληρες κοινωνικές ομάδες με απροκάλυπτο ρατσισμό, χωρίς κανένα έρεισμα λογικής.

Αποφάσεις και πολιτικές που παραπέμπουν σε αποτρόπαιες πρακτικές των ναζί, πλέον βρίσκονται κορνιζαρισμένες σε ΦΕΚ. Μόνο που δεν προέρχονται πια από ένστολους, άλλα από γραβατοφόρους με χαρτοφύλακες ανά χείρας. Ο ατιμωτικός κοινωνικός και εργασιακός αποκλεισμός αν δεν έχεις πάνω σου κρατικό κώδικα αναγνώρισης , έγινε ευρέως αποδεκτός και μάλιστα παρουσιάζεται ως απαραίτητος και ωφέλιμος.

Τα προσωπικά δεδομένα έγιναν δημόσιο θέαμα, αφού δόθηκε η δυνατότητα ακόμα και ένας καφετζής ή ένας εμποροϋπάλληλος να μπορεί να σε σκανάρει σα να είσαι προϊόν από το ράφι ενός παγκόσμιου σούπερ μάρκετ. Ουσιαστικά αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να μας κάνουν.

Ηλεκτρονικά τατουάζ ή αλλιώς τα νέα… πορτοφόλια

Ας επανέλθουμε στα ηλεκτρονικά τατουάζ όμως. Ο – πάντα… πρόσχαρος – «φιλάνθρωπος» Bill Gates έγραψε σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ότι πιστεύει πως ασχέτως του ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, τα τατουάζ αυτά έχουν όλες τις προοπτικές να αντικαταστήσουν τα σημερινά smartphones. Η βιομετρική δερματοστιξία φιλοδοξεί να γίνει ο τέλειος «δολοφόνος» των smartphones.

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτήν την «επαναστατική» τεχνολογία που εξυμνεί ο Gates, ονομάζεται «Chaotic Moon Studios», και επί του παρόντος εστιάζει συγκεκριμένα στον ιατρικό τομέα (αναμενόμενο…).

Ο «Μέγας Διδάσκαλος» της ανθρωπότητας Gates, όπως μας λέει προσβλέπει σε ένα μέλλον όπου οι αισθητήρες, οι εντοπιστές και άλλα μικροεξαρτήματα που θα αφομοιωθούν στη τεχνολογία των ψηφιακών τατουάζ, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία, την αποστολή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Ένα ειδικό «μελάνι» θα είναι μέρος της συνδεσμολογίας των εξαρτημάτων του ηλεκτρονικού τατουάζ, το οποίο θα μπορεί να στείλει άλλα και να λάβει πληροφορίες.

Και ασφαλώς το ζήτημα δεν θα μείνει εκεί. Η «Chaotic Moon Studios» καίτοι ασχολείται με τον ιατρικό τομέα, μας προϊδεάζει από τώρα πως η τεχνολογία θα καταλήξει (και) στον τραπεζικό τομέα αφού o τεχνολόγος της εταιρείας δηλώνει με νόημα πως τα πορτοφόλια «είναι πολύ ευάλωτα» αντικείμενα, είτε αυτά περιέχουν μετρητά, είτε πιστωτικές κάρτες, είτε την πολιτική μας ταυτότητα. Τα ηλεκτρονικά τατουάζ φιλοδοξούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσα ταυτοποίησης, ψηφιακών συναλλαγών, άλλα και συλλογής ιατρικών πληροφοριών σε ζωντανό χρόνο.

Μια τεχνολογία που έρχεται να κουμπώσει άψογα στην προσπάθεια μετατροπής όλων των εθνικών οικονομιών σε ψηφιακές οικονομίες, με (σταδιακή) πλήρη κατάργηση των μετρητών και πιθανή αντικατάσταση τους με ψηφιακά κρυπτονομίσματα που θα κρατήσουν ζωντανή την παγκόσμια ροή του μαύρου χρήματος, ώστε να συνεχίσει να επιβιώνει και το κάθε κράτος και το κάθε παρακράτος.

Ο ψηφιακός καπιταλισμός θα λειτουργεί εξ’ ολοκλήρου με την ελεγχόμενη ροή των credits και αυτές οι ριζικές αλλαγές στη λειτουργία των κρατών θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της 4ης «Βιομηχανικής Επανάστασης» όπου τα πάντα θα αυτοματοποιηθούν, και το ελεεινότερο «αυτόματο» θα καταντήσει ο ίδιος ο σκλαβωμένος άνθρωπος.

Ο Άγιος Ιωάννης επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας

Τρανή απόδειξη της μωρίας και της σατανικής τύφλωσης των κοσμοκρατόρων αυτού του πλανήτη είναι πως ο Bill Gates παρουσιάζει ως σημαντική εξέλιξη και κατάκτηση της επιστήμης, κάτι που προφήτευσε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος πριν 2.000 χρόνια. Είναι πραγματικά φοβερό πως το χάραγμα της Αποκάλυψης (ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων αυτό), πλασάρεται σαν καταπληκτική καινοτομία! Το να αντιμετωπίζεται ο άνθρωπος σαν σφραγισμένο σφαχτάρι μιας νεοεποχίτικης μηχανής του κιμά, προωθείται ως κορυφαία κοινωνική αναβάθμιση (update) των εθνών!

Θέματα για τα οποία προειδοποιούσαν εδώ και πολλές δεκάδες χρόνια οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αντιμετωπίζονταν ως καθυστερημένοι και γραφικοί, βλέπουμε να εκστομίζονται σήμερα ως παγκόσμιες συμβουλές (ντιρεκτίβες δηλαδή) από χείλη μεγιστάνων που μπροστά τους στέκονται σε στάση προσοχής οι ηγέτες δεκάδων κρατών.

Και έχει μεγάλη σημασία να προσέξουμε πως όσο εξελίσσονται οι εσχατολογικοί καιροί που ζούμε, ο Ιωάννης αποδεικνύεται όλο και πιο ακριβής στις προφητείες του. Μπορεί για χρόνια τα νεοταξικά τσιράκια να μιλούσαν και να προωθούσαν (αόρατα) εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που τοποθετούνται εντός του χεριού, όμως ο Bill Gates αρχίζει να προωθεί ηλεκτρονικά τατουάζ, δερματοστιξία, εμφανές σημάδι (όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο της «Chaotic Moon Studios»), δηλαδή ΟΡΑΤΟ χάραγμα ως σύμβολο υποταγής σε έναν παγκόσμιο δικτάτορα, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη!

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον πως αυτή είναι η νέα εφιαλτική «κανονικότητα» που ευαγγελίζονται διάφοροι επίδοξοι «πλανητάρχες» που εργάζονται πυρετωδώς εκ Δυσμών ή αναδύονται εξ Ανατολών. Οι δικαιολογίες για άγνοια ή παρερμηνεία των σημείων των καιρών που φανερώνονται παγκοσμίως, τελειώνουν. Οι εφησυχασμοί μας αποχαιρετούν. Πλησιάζει η εποχή που ο κάθε πολίτης θα πρέπει αναγκαστικά να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στην επέλαση της Νέας Εποχής.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη