Τα’ χει χάσει ο άνθρωπος! Χειραψία Μπάϊντεν με τον… κανένα!


Αυτή τη φορά, ο -υπέργηρος!- Μπάϊντεν, άπλωσε το χέρι του για χειραψία σε μέρος που δε βρισκόταν… κανένας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Γκρίνσμπορο.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό –και προφανώς δε θα’ ναι και το τελευταίο!- που δείχνει πως το μυαλό του… μέγα και πολύ «πλανητάρχη» Τζο Μπάϊντεν, είναι… θολό!

Φυσικά, η χειραψία με τον… κανένα δεν πέρασε απαρατήρητη κι ένας Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, ονόματι, Τεντ Κρουζ, τον πήρε στο… μεζέ, δημοσιεύοντας στο Twitter ένα emoji με ρολό στα μάτια του Αμερικανού προέδρου μαζί με πλάνα της επίμαχης… απόπειρας χειραψίας.

Βέβαια, όσοι ανησυχούν ότι ένας τέτοιος άνθρωπος σε τέτοια διανοητική κατάσταση είναι «πλανητάρχης» και μπορεί κάποια στιγμή να του ’ρθει και να πατήσει το… κουμπί (με τα πυρηνικά), να μην ανησυχούν! Μια «κούκλα στη βιτρίνα» είναι, άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις! 

(ΥΓ): Και μιας και είπαμε για κούκλα στη βιτρίνα, ήρθε στο μυαλό μας η εικόνα του Κούλη Μητσοτάκη να χαιρετάει μια… κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος, σε παλαιότερη περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως τα’ χει χάσει σαν τον Μπάϊντεν, αλλά εξηγείται λόγω της… βλακείας που τον δέρνει!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη