Ανίκητη στον Αέρα η ΠΑ της Ελλάδος με τα RAFALE...Εκτιμούν Τούρκοι αναλυτές


«Τα αεροσκάφη Rafale διαθέτουν προηγμένα ηλεκτρονικά και οπλικά συστήματα που θα δώσουν πλεονέκτημα στην αεροπορία της ενώ θα αντιμετωπίσει εύκολα και χωρίς απώλειες  τον πολύ μεγαλύτερο στρατό της Τουρκίας».

Τούρκοι αναλυτές στο CNNTURK οι οποίοι επισημαίνουν   ότι «η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας υπέστη οπισθοδρόμηση το 2019, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες απέσυραν την Τουρκία από το πρόγραμμα F-35 λόγω της αγοράς από την Άγκυρα του ρωσικού αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400».



«Η Ελλάδα είναι ενθουσιασμένη με τα μεταχειρισμένα αεροπλάνα που αγόρασε από τη Γαλλία. Από τα 18 Rafale που παραγγέλθηκαν, τα έξι προσγειώθηκαν στη βάση της Τανάγρας» αναφέρουν  οι Τούρκοι που ανησυχούν για τις δυνατότητες των «Άγνωστων Μαχητικών»

Ενώ ο Τούρκος αναλυτής επισημαίνει οτι η Ελλάδα με τα 24 RAFALE  και τις  3 έως  4  Φρεγάτες  ήδη ναυπηγούνται  έχει  αποκτήσει πλεονέκτημα ,ενώ  και με την προμήθεια των Κορβετών που έχει ήδη αποφασίσει…Αποκτά Υπεροπλία έναντι του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο !

veteranos.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη