Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ξεκάθαρο για όλους.


Στην Ελλάδα, μια πιο σκοτεινή πραγματικότητα φουντώνει. Η διαφθορά και οι συγκρούσεις συμφερόντων που δεσμεύτηκε να ξεριζώσει ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά και από πολλές απόψεις, φαίνεται ότι έχουν συμπυκνωθεί και διογκωθεί. Το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει αναθεωρηθεί, αλλά έχει λάβει μόνο μια επιφανειακή αναμόρφωση, μία αλλαγή βιτρίνας. Τις τελευταίες εβδομάδες, ένα σκάνδαλο υποκλοπών αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο την υπάρχουσα σήψη. Με το όνομα Greece’s Watergate, έχει αποκαλυφθεί το τι υπάρχει κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια της "αριστείας". Το «Greece 2.0» που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς "Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας". 

➢ Το σκάνδαλο ξεκίνησε με τον Θανάση Κουκάκη, έναν οικονομικό δημοσιογράφο γνωστό για την έρευνά του σε ισχυρά τραπεζικά πρόσωπα. Τον Ιούνιο του 2020 οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών τον έθεσαν υπό παρακολούθηση (και στα δύο τηλέφωνά του) με την αιτιολογία ότι αποτελούσε απειλή για την εθνική ασφάλεια. Δύο μήνες αργότερα, ο κ. Κουκάκης, πληροφορούμενος για τις υποκλοπές, ήρθε αντιμέτωπος με τις αρχές. Η παρακολούθησή του σταμάτησε εκείνη την ημέρα. 

➢ Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2021, έλαβε ένα μήνυμα κειμένου από άγνωστο αριθμό. «Θανάση, το ξέρεις αυτό;» διάβασε το μήνυμα στα ελληνικά, ακολουθούμενο από έναν σύνδεσμο, στον οποίο έκανε κλικ. Προχώρησε στη μόλυνση του iPhone του, με το Predator, ένα κακόβουλο λογισμικό υποκλοπής spyware που μετέφερε τα δεδομένα του σε μια μυστηριώδη εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, με έδρα την Αθήνα, που ονομάζεται Intellexa [https://intellexa.com] 

➢ Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Νίκος Ανδρουλάκης - μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στη συνέχεια ο κύριος υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το κεντροαριστερό κόμμα της Ελλάδας και ιστορικό αντίπαλο του κόμματος του κ. Μητσοτάκη - εστάλη με τον ίδιο σύνδεσμο. Όμως δεν έκανε κλικ στον σύνδεσμο. Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, για λόγους που η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη εξηγήσει επαρκώς , τέθηκε υπό νόμιμη παρακολούθηση από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών. 





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη