Αίσχος: Και οι ΗΠΑ συγχαίρουν την Τουρκία για τη γενοκτονία των Ελλήνων μετά το ΝΑΤΟ!


Μόνο ένας εγκληματίας μπορεί να δίνει συγχαρητήρια σε γενοκτόνους.Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στρατόπεδο??

Έπειτα από την κατάπτυστη ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, «σειρά» πήραν και οι ΗΠΑ.

Η Διοίκηση των Δυνάμεων ΗΠΑ στην Ευρώπη έγραψε σε σχετικό τουίτ: «Σήμερα, η Τουρκία γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης ή την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων! Ως @NATO Σύμμαχος που φιλοξενεί μέλη των αμερικανικών δυνάμεων, χαιρετίζουμε τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Τουρκίας για την ενότητα των Συμμάχων και την ενίσχυση της συλλογικής άμυνας τόσο στη Μαύρη Θάλασσα όσο και στις περιοχές της Μεσογείου».

 Το αισχρό τιτίβισμα της αμερικανικής διοίκησης

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, το ΝΑΤΟ, με ανάρτησή του στο Τwitter, ευχήθηκε «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης», λέγοντας πως «σήμερα είναι η 100η επέτειος από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN / HAPPY VICTORY DAY 🇹🇷

Today is the 100th Anniversary of Turkish Independence. We join our Turkish allies across NATO& beyond in celebration of their Victory and Turkish Armed Forces Day 🇹🇷@tcsavunma pic.twitter.com/Q8DpGXEoN9

— NATO Allied Land Command (@LANDCMD) August 30, 2022

Ως εκ τούτου, η Ελλάδα απέστειλε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τονίζοντας ότι η εν λόγω ανάρτηση πέρα από άτοπη είναι και απαράδεκτη.

Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ενημερώσει τους συμμάχους ότι η γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κοινοβούλιο. Το να συγχαίρεις, λοιπόν, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είναι από μόνο του, μέγα έγκλημα.

"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια