Σύλληψη Πακιστανού: Οι Σκοπιανοί εξευτέλισαν το κράτος Θεοδωρικάκου


Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αντί να πανηγυρίζει με τις προσφιλείς αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έπρεπε να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του.

Ο πακιστανός δολοφόνος του 17 χρόνου παιδιού, της Νικολέτας, όχι μόνο βοηθήθηκε από συνεργούς του, αλλά κατάφερε να διασχίσει ανενόχλητος την μισή Ελλάδα και να περάσει ακόμα και τα σύνορα εξευτελίζοντας ολόκληρο το ελληνικό κράτος.

Ο διασυρμός ολοκληρώνεται καθώς οι Σκοπιανοί κατάφεραν να τον συλλάβουν αφού είχε περάσει τα σύνορα! Σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες μάλιστα, αφού ο δολοφόνος της Νικολέτας είχε ενσωματωθεί σε γκρουπ μεταναστών. Φαίνεται όμως ότι οι Σκοπιανοί ελέγχουν πολύ καλύτερα τους παράνομους μετανάστες στο έδαφος τους, από ότι κάνουμε εμείς.

Το χειρότερο; Είναι προφανές από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ότι ο Πακιστανός μετά την φρικτή πράξη του, βρήκε καταφύγιο, πιθανότατα από ομοεθνείς του. Έπειτα κατάφερε με τη βοήθεια αγνώστων να διασχίσει την μισή Ελλάδα και να περάσει τα σύνορα. Μία επικίνδυνη εγκληματική συμμορία λοιπόν βοήθησε τον δολοφόνο να κρυφτεί και να φύγει. Όμως, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μία σύλληψη συνεργού του Πακιστανού!

Πρόκειται πραγματικά για μία ντροπιαστική κατάσταση, καθώς η συγκεκριμένη συμμορία μπορεί άνετα να οργανώσει και να συγκαλύψει άφθονα εγκλήματα, όσο παραμένει στο απυρόβλητο. Δυστυχώς, ο υπουργός προστασίας του πολίτη αντί να φροντίσει για την πλήρη εξάρθρωση όλων των εμπλεκομένων στην κάλυψη του δολοφόνου, πανηγυρίζει στο Twitter για την επιτυχία των… Σκοπιανών!

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη