«Όλα στο στο φως» έλεγαν αυτά τα δυό παράσιτα του πολιτικού συστήματος που χρόνια τους σιτίζει αλλά υπέκυψαν στη μαφία του Κούλη!!


Τα δύο κοπρόσκυλα της πολιτικής που τόσα χρόνια τρώνε εις βάρος του ελληνικού λαού έδωσαν στήριξη στον αρχηγό της μαφίας Κυριάκο Μητσοτάκη – Ήταν που έλεγαν όλα στο φως!

Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής όχι μόνο ψήφισαν θετικά στην παραμονή της μαφίας στην κυβέρνηση αυτού του τόπου, αλλά δεν έκαναν καν τον κόπο να βρίσκονται στη Βουλή. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, δεν ζήτησαν να μιλήσουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής, αλλά ψήφισαν και με τη… βολική επιστολική ψήφο.

Την Τετάρτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγο πριν ανακοινώσει την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, αποκάλυψε τα πειστήρια της δράσης του επιτελικού παρακράτους και συγκεκριμένα τα ευρήματα της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις έξι υψηλά ιστάμενων προσώπων από την ΕΥΠ, η οποία υπάγεται στον πρωθυπουργό. Θα περίμενε κανείς ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί θα είχαν εκφράσει -έστω- τον αποτροπιασμό τους για τα δυσώδη πεπραγμένα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εκείνοι, όμως, προτίμησαν τον δρόμο της σιωπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν βρέθηκε στην ονομαστική ψηφοφορία, ενώ ο κ. Καραμανλής προτιμά να παραμείνει στη Ραφήνα και να μην έρθει καν στη Βουλή. Και οι δύο στήριξαν την κυβέρνηση του παρακράτους Μητσοτάκη μέσω επιστολική ψήφου.


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη