Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις 100 push-ups την ημέρα για 1 μήνα


Μία ιδέα που κανείς δε ζήτησε, αλλά τη μοιραζόμαστε απλόχερα επειδή - ποιος ξέρει; - μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου

Όχι ένα, όχι δύο αλλά εκατό (100) push-ups την ημέρα, για έναν μήνα. Μία ιδέα που κανείς δε ζήτησε, αλλά τη μοιραζόμαστε απλόχερα επειδή - ποιος ξέρει; - μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου.

Είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα πιαστείς, στην αρχή θα δυσκολεύεσαι να κουνηθείς και, ενδεχομένως, να φορέσεις πουκάμισο αλλά το διάλεξες, θα ζήσεις με τις συνέπειες.

Σύμφωνα με τον Ethier, οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες - μετά, το σώμα σου κάπως συνηθίζει. Είναι φυσιολογικό να έχεις πιαστεί στο στήθος και στους ώμους, ωστόσο αν πονέσεις στην πλάτη ή τους τραπεζοειδείς, μάλλον κάνεις κάτι λάθος στην τεχνική σου.
Στη συνέχεια, θα αισθανθείς εξάντληση, καθώς οι μύες σου δε θα έχουν αρκετό χρόνο για να επανέλθουν - ίσως τραυματιστείς, μάλιστα.
Σίγουρα θα δεις αλλαγές στο σώμα σου, όμως το κόστος είναι μεγάλο. Κι αυτό γιατί, μετά το τέλος των 30 ημερών, θα χρειαστεί να πιεστεί ακόμη περισσότερο για να δεις πρόοδο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη