Στα πράσα τρεις Πακιστανοί που έκαναν ομοφυλοφυλικό όργιο σε αχούρι έξω από το Άργος


Αγρότης από το Λάλουκα του Άργους αφηγείται, ότι μια μέρα πήγε να βάλει τη ρεμούλκα του τρακτέρ, που τη φύλαγε σε αχούρι, σε απομακρυσμένο χωράφι και βρήκε επάνω της και στο πάτωμα μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα ταλαιπωρημένο περιοδικό με… γυμνές φωτογραφίες!

Προβληματισμένος το συζήτησε με ξάδερφό του και αποφάσισαν να φυλάξουν… καρτέρι τις ώρες που σκοτείνιαζε. Μετά από δυο άκαρπες παρακολουθήσεις, στο τρίτο καρτέρι είδαν τρεις σκουρόχρωμους αλλοδαπούς, που ήσαν ντυμένοι ο ένας με κελεμπία και οι άλλοι δυο με παλιά ευρωπαϊκά ρούχα να πλησιάζουν με προφυλάξεις και να μπαίνουν στο αχούρι.

Μετά από λίγο ακούστηκαν από μέσα… μουγκρητά. Τότε, τα ξαδέρφια αποφάσισαν να δώσουν ριζική λύση στο μυστήριο της συνεύρεσης του τρίο και άρχισαν να φωνάζουν άγρια: «Αστυνομία, βγείτε έξω αμέσως!»

Σε δευτερόλεπτα η πόρτα του αχουριού άνοιξε με πάταγο και οι δυο αλλοδαποί με τα παντελόνια άρχισαν να τρέχουν, προσπαθώντας να κουμπωθούν και από πίσω τους έτρεχε γυμνός και με την κελεμπία στο χέρι ο τρίτος…

Όπως έμαθαν στη συνέχεια, οι δυο αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, διαμένουν μαζί με άλλους στην Πυργέλλα αλλά υπάρχει ανταγωνισμός με κάποιους από το συνάφι τους για το ποιος θα έχει προτεραιότητα στον… τρίτον, ο οποίος εκτελεί χρέη… ετέρου ημίσεος (!) – ή μάλλον πιο σωστά, ετέρου τρίτου – και γι' αυτό κατέφευγαν σε απομακρυσμένα σημεία, όπως το αχούρι του Λαλουκιώτη!

Από εκείνη τη μέρα μπήκε βαρύ λουκέτο στην πόρτα του αχουριού. Καλού, κακού…

Όπως όμως σημειώνει το Argolida Planet, από το οποίο και η παραπάνω ιστορία, πέρασαν χρόνια από τότε, αλλά κάποιες συνήθειες δεν κόβονται!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη