Μια φωτό τα λέει όλα! Πέταξε την ελληνική σημαία κι έβαλε την Παλαιστινιακή – Μητσοτάκη & Κουτσούμπα… είστε υπόλογοι!


Το γύρω του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων έχει κάνει στιγμιότυπο από τη σημερινή συγκέντρωση – πορεία του ΠΑΜΕ, όπου αλλοδαπός – πιθανότατα μουσουλμάνος – αναρριχήθηκε σε ιστό μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και αφαίρεσε την ελληνική σημαία, τοποθετώντας στη θέση της την παλαιστινιακή.

Υπενθυμίζουμε ότι εξαιτίας της προγραμματισμένης από το συνδικαλιστικό όργανο του ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, συγκέντρωσης και πορείας υπέρ της Παλαιστίνης, η κυβέρνηση δε δίστασε να ματαιώσει την εδώ και δεκαετίες θεσμοθετημένη «μείζονα αλλαγή φρουράς», που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στις 11πμ.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συγκεντρώσεως, μελαψός νεαρός, πιθανότατα αλλοδαπός και μουσουλμάνος, αναρριχήθηκε σε ιστό φωτισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και αφαίρεσε την ελληνική σημαία τοποθετώντας την παλαιστινιακή. Στην ίδια εκδήλωση, και ενώ κάθε Κυριακή, τέτοια ώρα, η μουσική της προεδρικής φρουράς παιανίζει τον εθνικό ύμνο, από τα ηχεία των διοργανωτών της διαδηλώσεων, ανέκρουε ο ύμνος της Παλαιστίνης.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη