Ιρανοί «επενδυτες» ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κύπρο


Θρέψε φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι!!

Δύο Ιρανοί συνελήφθησαν στην Κύπρο και ανακρίνονται σχετικά με τον σχεδιασμό επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών πολιτών που ζουν στη Μεγαλόνησο, ανέφερε η «Καθημερινή Κύπρου» την Κυριακή.

Τα δύο άτομα – που πρόκειται να απελαθούν – πιστεύεται ότι βρίσκονταν στα αρχικά στάδια της συλλογής πληροφοριών για πιθανούς ισραηλινούς στόχους, ανέφερε η εφημερίδα, χωρίς να αναφέρει πηγές.

Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι οι Ιρανοί ήταν πολιτικοί πρόσφυγες και βρίσκονταν σε επαφή με πρόσωπο που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης.

Ανώτερος Κύπριος αξιωματούχος αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, επικαλούμενος το απορρητο γύρω από θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια, ενώ το Reuters, που αναπαράγει το θέμα, δεν μπόρεσε να επαληθεύσει τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε τον Ιούνιο ότι αποτράπηκε μια ιρανική επίθεση εναντίον ισραηλινών στόχων στην Κύπρο. Η Τεχεράνη αρνήθηκε ότι βρίσκεται πίσω από οποιοδήποτε υποτιθέμενο σχέδιο επίθεσης εναντίον Ισραηλινών στην Κύπρο.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη