Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ισχυρίζεται ότι η παραπληροφόρηση αποτελεί τον κορυφαίο κίνδυνο για την κοινωνία… ενώ εκτοξεύει παραπληροφόρηση παντού


Μια νέα έκθεση από τους παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει προσδιορίσει την «παραπληροφόρηση» ως τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για την κοινωνία.

Στην έκθεσή τους, με τίτλο «The Global Risks Report 2024», ισχυρίζονται: «Αναδυόμενοι ως ο πιο σοβαρός παγκόσμιος κίνδυνος που αναμένεται τα επόμενα δύο χρόνια, ξένοι και εγχώριοι παράγοντες θα αξιοποιήσουν την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση για να διευρύνουν περαιτέρω τις κοινωνικές και πολιτικές διαφορές».

Η έκθεση σημειώνει ότι σχεδόν τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι θα ψηφίσουν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ινδίας, του Μεξικού, του Πακιστάν και της Ινδονησίας, και αυτές οι εκστρατείες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να «υπονομεύσουν τη νομιμότητα των νεοεκλεγμένων κυβερνήσεων».

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι όταν η αριστερά μιλάει για «παραπληροφόρηση» είναι συνήθως μια κωδική λέξη για την «αλήθεια», όπως αποδείχθηκε και από την πανδημία του COVID-19. Και όταν λένε ότι πρέπει να «αντιμετωπιστεί», αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι πρέπει να σιωπήσεις – και συνήθως αναφέρονται στα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης εδώ επειδή είναι ο μόνος τύπος μέσων που ήταν αρκετά γενναίος για να προσπαθήσει να ενημερώσει τους κοινό για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα κύρια μέσα ενημέρωσης ήταν πολύ προσεκτικά για να επαναλάβουν την αφήγηση ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και χρήσιμα. Δεδομένου ότι η Big Pharma χορηγεί τόσα πολλά κυρίαρχα ειδησεογραφικά πρακτορεία και δίκτυα που πραγματικά δεν είχαν άλλη επιλογή.

Δεν είναι μυστικό ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο,ενισχύοντας με τις αναρτήσεις τους που ισχυρίζονταν ότι τα εμβόλια δεν είναι επικίνδυνα ενώ θάβονταν αναρτήσεις όσων προσπάθησαν να προειδοποιήσουν για παρενέργειες ή απλώς να μοιραστούν τις ιστορίες τους για αρνητικά αποτελέσματα με την ελπίδα να βοηθήσουν άλλους να αποφύγουν μια παρόμοια μοίρα.

Τώρα, χάρη σε αυτές τις προσπάθειες, έχουμε να κάνουμε με αύξηση των νέων που πεθαίνουν ξαφνικά, καρδιακά προβλήματα, καρκίνο και άλλα θέματα υγείας σε πρωτοφανή αριθμούς, και αμέτρητοι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας μετά από περιορισμούς, απομόνωση, κοινωνική αποστασιοποίηση, κλείσιμο σχολείων και όλος ο πληθωρισμός και οι οικονομικές επιπτώσεις αυτών των ακατάλληλων μέτρων.

Ετικέτα παραπληροφόρησης που χρησιμοποιείται για να λογοκρίνει την αλήθεια

Πολλά από τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης δεν χρειάζεται να απαντήσουν σε εταιρικούς χορηγούς και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προειδοποιήσουν τους Αμερικανούς για τους κινδύνους όλων αυτών των μέτρων και της κυβερνητικής υπέρβασης που ενσωμάτωσαν. Αυτό κέρδισε μόνο μομφή από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία, με κατηγορίες «παραπληροφόρησης» και ταμπέλες σε όποιον έλεγε την αλήθεια. Όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν σε απειλές και συνέχισαν να επαναλαμβάνουν την αλήθεια στο κοινό αντιμετώπισαν απαγορεύσεις, απονομισματοποίηση, παρενόχληση και δαιμονοποίηση, και πολλοί ακόμη αγωνίζονται να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Τώρα, έχει καταστεί σαφές ότι οι πραγματικοί διαδότες της παραπληροφόρησης ήταν τα κύρια μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και οι πιο ένθερμοι υπερασπιστές εμβολίων δεν επιμένουν πλέον να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση της ασθένειας, αν και κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από όσους έχασαν τη δουλειά τους ή αντιμετωπίστηκαν ως κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία επειδή δεν θα εκθέσουν το σώμα τους σε αυτά τα πειραματικά τρυπήματα. Ακόμη και ο Δρ Anthony Fauci, ένας από τους μεγαλύτερους διαδότες παραπληροφόρησης, έχει παραδεχτεί ότι η κοινωνική απόσταση δεν ήταν πραγματικά απαραίτητη.

Τον Σεπτέμβριο, ένα ομοσπονδιακό δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι αξιωματούχοι από το CDC, το FBI, τον Λευκό Οίκο και γενικός χειρουργός πιθανότατα παραβίασαν την Πρώτη Τροποποίηση όταν διεξήγαγαν μια «συντονισμένη εκστρατεία» για να εκφοβίσουν τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την κατάργηση της ελευθερίας του λόγου που προστατεύεται από τις ΗΠΑ. Σύνταγμα.

Δυστυχώς, με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να επιδιώκει την «παραπληροφόρηση» με ανανεωμένο σθένος, θα δούμε ακόμη περισσότερο αυτή τη συμπεριφορά. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι στόχος τους είναι να ελέγχουν την παγκόσμια κοινότητα. Με το πρόσχημα ότι σταματούν την επικίνδυνη παραπληροφόρηση, προσπαθούν να συσπειρώσουν τις αρχές για να ελέγξουν την αφήγηση και να φιμώσουν όσους μοιράζονται πληροφορίες που αντιβαίνουν στα συμφέροντά τους, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη