Βαρύτατες καταγγελίες από ιδιοκτήτη μεταφορικής με αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη για «εν κρυπτω» μεταφορά ελληνικών όπλων στην Ουκρανία μέσω Σλοβακίας. Απαιτείται επέμβαση εισαγγελέα.


Σχετίζεται και πως ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη μεταφορά χιλιάδων τόνων στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στη Σλοβακία; Γίνεται «σιωπηλά» ...

Γίνεται «σιωπηλά» μεταφορά πολεμικού υλικού από τις αποθήκες του ΕΣ, με κοντέινερ στην Σλοβακία με τελικό προορισμό την Ουκρανία; 

Ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΠΙΣ- Μεταφορική» Διομενης Δοτσας μιλάει στον Στέφανο Δαμιανίδη και σοκάρει με όσα υποστηρίζει. Μιλά για μεταφορά πολλών τόνων πυρομαχικών στη Σλοβακία. Έμειναν εκεί τα πυρομαχικά ή προωθήθηκαν σε άλλη χώρα; Πως επελέγησαν οι εταιρείες που ανέλαβαν τις μεταφορές; Ο κ.Δότσας μιλά για σχεδόν 500 δρομολόγια με πυρομαχικά. Αν ισχύει η τρομακτική καταγγελία θα πρέπει να κινητοποιήσει και τις Εισαγγελικές Αρχές αλλά και τα κόμματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία η Ελλάδα έστειλε 498 φορτία στρατιωτικού υλικού στην Σλοβακία απο ελληνικά στρατόπεδα. Ο κ. Διομενης Δοτσας στη συνέντευξη που ακολουθεί κάνει λόγο και για πολιτικό μέσον που έπαιξε ρόλο στην επιλογή της εταιρείας που έκανε τη μεταφορά αναφέροντας τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ακούστε τη σοκαριστική καταγγελία στο ηχητικό που ακολουθεί.

 Κομβόι φορτηγών με βουλγαρικές πινακίδες μετέφεραν πυρομαχικά…

Τις τελευταίες ημέρες, πλήθος ιστοσελίδων στην Ήπειρο, έχουν δημοσιεύσει ρεπορτάζ με φωτογραφίες κ βίντεο από νταλίκες με ξένες πινακίδες, οι οποίες μπαίνουν σε αποθήκες πυρομαχικών κ φεύγουν συνοδευόμενες από περιπολικά κ κρατικά αυτοκίνητα ασφάλειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Epirus post ένα κομβόι φορτηγών που έφεραν βουλγάρικες πινακίδες τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων των Ιωαννίνων, το πρωί της Παρασκευής, καθώς είχε τη συνοδεία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Epiruspost, το κονβόι διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας πυρομαχικά! Η επιχείρηση μεταφοράς έγινε από τις στρατιωτικές αποθήκες στο Πετσάλι και ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Ο προδότης Μητσοτάκης θα αφήσει τη χώρα με τα τόξα-Kομβόι από νταλίκες από τα Γιάννενα μεταφέρουν οπλισμό στην Ουκρανία

Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων, ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν στη συνέχεια όλο το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία Οδό.

Οι συγκεκριμένες νταλίκες ανήκουν σε βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών. Μάλιστα διαθέτει στη Βουλγαρία την μεγαλύτερη αποθήκη για στρατιωτικό υλικό, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

ellinikiafipnisis 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη